Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Maket Arabalar,Koleksiyonlar ve daha fazlası

Maket Arabalar,Koleksiyonlar ve daha fazlası

Başlatan GolfMk1Cabrio, 23 Aralık 2009, 14:46:04

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GolfMk1Cabrio

ob ein leben nach dem cabrio ist ???

GolfMk1Diesel

Valla bende bbi dolap dolusu vardı galiba. :p İçinde MK-I dan tut MK-II ya kadar vardı bi ara.  :saskin:
Kılıçoğlu Garage.

car wolf

oyuncağını bulsam alırım bildiğiniz yer varmı bunlardan satan ? ama düzgün olsun kolpa değil
My Cars Audi & Vw Germany Style

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: car wolf - 23 Aralık 2009, 17:09:36
oyuncağını bulsam alırım bildiğiniz yer varmı bunlardan satan ? ama düzgün olsun kolpa değil

Abi senin gibi ilk başlayanlara önerebileceğim en iyi yerler;
1.Kozyatağı carefour Hobi toys
2.Googlede bestel bebek yazınca karşına çıkar
3.Maltepe carefour 2.kapıdan içeri girince 2-3 m solda hemen çıkar adı tam aklımda değil... :)
Kılıçoğlu Garage.

GolfMk1Cabrio

Ah bende bulabilsem valla kırmız Mk1 Coupeyle kırmızı Cabriolara bitiyorum hele ATS'li olan yokmu eritiyor beni  :D

car wolf

yarın carrefour a bakayım eve yakın zaten  sağol birkan :tamamdir  gökhan bulursam haber vercem,  yada biri bana yılbaşı hediyesi olarakta alabilir canim ::) :p ;D :D

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: car wolf - 23 Aralık 2009, 21:13:53
yarın carrefour a bakayım eve yakın zaten  sağol birkan :tamamdir  gökhan bulursam haber vercem,  yada biri bana yılbaşı hediyesi olarakta alabilir canim ::) :p ;D :D

Bu banamı?  :D
Kılıçoğlu Garage.

car wolf

GolfMk1Diesel

Kılıçoğlu Garage.

car wolf

Alıntı yapılan: VW SPEED - 23 Aralık 2009, 21:16:16
Anladım bana bana ama malesef banada hediye.  >:D :D

önce ben dedim . noel baba gelse keşke mk1 mk2 arabalarından getirse ;D :D , noel baba burdan duyurulur bekleriz :bekleriz: ( sopa yanlış anlaşılmasın )  ;D ;D

GolfMk1Cabrio

Alıntı yapılan: car wolf - 23 Aralık 2009, 21:20:07
önce ben dedim . noel baba gelse keşke mk1 mk2 arabalarından getirse ;D :D , noel baba burdan duyurulur bekleriz :bekleriz: ( sopa yanlış anlaşılmasın )  ;D ;D
Valla noel babam bizim eve gelse uyuma taklidiyle önce gözler sonra üzerine atlar bağlarım torbadaki bütün arabaları alırım Mk1 Mk2 Mk3 Mk4 Mk5 Mk6 GTI GLS LS L GLD GTD sonrada noel babanın cinlerine şantaj yaparım bütün VWleri getirin diye   >:D  Alın size gerçek VOLKSWAGEN SEVGİSİ  :D  :sevgi:

HkN

Bendede yaklaşık 80 parça model var. ama tabiki bir kaç tane VW var. En büyükleri 1/24 boyutlarında. En ufakları ise 1/87 den ufak :D

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: HkN - 24 Aralık 2009, 21:41:14

Bendede yaklaşık 80 parça model var. ama tabiki bir kaç tane VW var. En büyükleri 1/24 boyutlarında. En ufakları ise 1/87 den ufak :D

hakan abi senin koleksiyonu biliyorum gerçekten güzel bir Die-cast koleksiyonu takibimdesın heran seni geçebiirim  :D bendede 30-35 tena anca...
Kılıçoğlu Garage.

HkN

Birkan cım devamlı alıyorum..
En son halini gördünmü ?