Arkadaşlar kendinize iyi bakın

Başlatan CeM öZeR, 04 Aralık 2009, 15:52:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

CeM öZeR

Bugün akşam vatani görevimi yapmak üzere saat 21:00'de Kayseri'den Ispartaya gidiyorum arkadaşlar.Bu sıkı dostlukların olduğu forumumuza 15 ay boyunca fazla giremeyeceğim.Kendinize iyi bakın.Kalın sağlıcakla...

car wolf

cem hayırlısı ile gidip gelirsin inşallah kendine iyi bak oralarda arada sırada foruma gir hayırlı teskereler ;)
My Cars Audi & Vw Germany Style

mecamir

Kardeşim sağ salim git gel, hayırlı teskereler  :)

Atay

Food's life! Learn it.

Mk1GTI

Hayırlı Teskereler cem kardeşim..
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

lostys

cem hayırlı tezkereler, ıspartaya yakın zamanda gidicek gibi duruyorum, eğer gidersem emin ol yanına ugrarız yasinle :) ayrıntılı bilgilerini buraya yazarsan sevinirim

Allah a emanet ol, daha ben gidicem, 26 dayandığım şu günlerde kendimi ayıplıyor, koca bir yuh çekiyorum :)

GolfMk1Diesel

Hayırlı teskereler Cıvıc lar çok hava yapıcaklar ama 15 ayı var hayırlısıyla git gel abim... :saygılar
Kılıçoğlu Garage.

GolfMk1Cabrio

Abi hayırlı tezkereler hayırlısıyla git gel daha benle kapışıcan  8) Sen gelene kadar ben kendimi hazırlarım sen merak etme  :tamamdir
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

freegane

Hadi hayırlı teskereler Cem,Allah sağ salim gidip gelmeyi nasip etsin. Haftaya da ben gidiyorum peşinden,cümlemize hayırlı tezkereler...

escocem

sağ salim git gel adaş,hayırlı teskereler..

Mete35MkII

,...,,,

taha_jetta80

valla söylemeseler haberim yok misafirimiz olacağından :)  eğirdirdemisin yoksa 40.piyadede mi cem abi. çarşıya çıktığında haberleşelim herzaman.. numaramı al istersen.0 544 323 58 15 her zman beklerim

nizam

Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BıLADER SORUN MU VAR :)

emrese

Kardeşim daha yeni gördüm  hayırlı teskereler sağsağlim git gel bakalım.......