Arkadaşlar kendinize iyi bakın

Başlatan CeM öZeR, 04 Aralık 2009, 15:52:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

OffLineR

Göz açıp kapatıncaya kadar yapıp gelmen dileğiyle.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

SCORPIONMAN2005

omertek

Murat abi hoşgeldin diyecektin heralde  ;)
1993 RENO TOROS
2000 SEAT CORDOBA 1.6 SXE
1980 VW  MK1 GOLF LD

Baland

Hemşerim benim hem adaşım ne diyim... kayseriye dönünce tanışırık:) hayırlı teskereler dıyelım gercı yarı gecmıs ama olsun..

CeM öZeR

Vay be şimdi konuya bakma fırsatım olduda hiç yazamamışım bile. şu anda usta birliğim olan 51. Motorlu piyade tugayı Tugay karagah bölüğü Tunceli-Hozat'tayım. Yolu düşeniniz olursa beklerim.  :saskin: şafak 223. Kendinize iyi bakın.Askerlik dönüşü MK3 GTI'ımla projelerim var.Çabucak bitip gelirim inşallah.Kendinize çok iyi bakın.  :tamamdir

VWci

freegane

sağ salim git gel Cem,daha piyasaya sürülecek GTI'larımız var  :tamamdir

d3n1s

nizam

Alıntı yapılan: CeM öZeR - 27 Haziran 2010, 11:39:58
Vay be şimdi konuya bakma fırsatım olduda hiç yazamamışım bile. şu anda usta birliğim olan 51. Motorlu piyade tugayı Tugay karagah bölüğü Tunceli-Hozat'tayım. Yolu düşeniniz olursa beklerim.  :saskin: şafak 223. Kendinize iyi bakın.Askerlik dönüşü MK3 GTI'ımla projelerim var.Çabucak bitip gelirim inşallah.Kendinize çok iyi bakın.  :tamamdir

bişi kalmamıs 222 demişsin bile cem bu yazıyı okudugunda kesin biter askerlik kendine iyi bak ve dikkat et allah yâr ve yardımcın olsun...
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BıLADER SORUN MU VAR :)

cavanozz

şafak 12den sonra 119 sanırım...  ;D  Allah'a emanet  hayırlı teskereler  :tamamdir
yeni yine yeniden..!! 8)

sheker_

hayırlı teskereler allah yardımcın olur inşallah

burak.akın

püff az kalmış ya :D hadi hayırlı teskereler :)

serhat

Hayırlı teskereler Allah yardımcınız olsun :)
WOLFSBURG STYLE ;)