Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

escocem

yazın gelde bi james yapalım abi öncekinde malum sebeberden yapamadık içimde kaldı konuşmamıza rağmen.gelirken toplaya toplaya gelirsin takımı :)

Dr_EmrE

Burda kar kışdan dolayı 1 haftadır görmüyorum bile arabayı garajda yatıyor :(
Tesisat Sağlam , Yola devam.. :)

http://img76.imageshack.us/img76/1063/a6mi7pj.gif

G60

Aahaha, coilover'ı olan var mı, ödünç?

Bu arada Oğuz, bugün yanıma bitane Volvo geldi, senin aradığın jant stili biliyosun, 4 bijonmuş onlar uyuyo mu sana?
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

ramcho®

Alıntı yapılan: G60 - 21 Şubat 2008, 23:34:26

Bu arada Oğuz, bugün yanıma bitane Volvo geldi, senin aradığın jant stili biliyosun, 4 bijonmuş onlar uyuyo mu sana?

osman benden ölücü çiktin haa nakliye bedava jantlar bedava coil over da bedava ohhh tatlı hanım göbrği olsun mu?

Ouzoo

Alıntı yapılan: G60 - 21 Şubat 2008, 23:34:26

Malesef Osman 4*104,5 mu ne öyle abzürt bi ölçüsü var..hemde o volvonunkiler tam süper bbs :(
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

mcsahan

ramço, hazır bursa dan geçiyorum. yaylayalım seni artık.

G60

Yok o tabladan coilover yapacak ahaaha tablacover aahaha
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

corrado

Alıntı yapılan: G60 - 21 Şubat 2008, 23:00:39
5 bijondu, Cem saolsun kırmadı yolladı jantları, resim çekip geri yolluyacam ona. ::)

osman en az bbs kadar orjinalsin  :)
hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır

corrado

yaklaşık 2 aydır kullanmadığım.3 aydır yıkatmadığım aracımı hava güzel bir gezdirip yıkattırayım dedim.
özlemişim keretayı. yine dikkatler üzerindeydi ,ortada duran tek sileceğin etkisi büyük bunda.
ışıklarda yanımdaki araçtan gençler seslendi  iyi toplamışsın abi dediler.
birde  dagıttığım aracı bilseler.
2 ay daha yatar bu araç  ;)

Erhan

corrado

Alıntı yapılan: Erhan - 23 Şubat 2008, 13:19:44
Niye kullanmuyorsun Atıf abi ?
soğuk, kar kış.
pek gezmiyorum.
yazın aşırı gezip kışın telafi ediyorum gibi

mussel

03.06.2005

vw6n

Dış yıkama malum yarın görücüye çıkacak :D

golf-line2

bende nasipse yarın yıkatacağım yada rüyama girerse gece yarısı gider yıkatırım hep öle oluyo
gecenin bi wakti araba yıkamaya gidiyom  :sevgi: