Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 133

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 42 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

vw6n

escocem

Alıntı yapılan: sortie34 - 21 Şubat 2008, 22:53:51
Osman one yeni jantmı aldın?
benim yeni aldığım jantları yolladım foto cekilip geri yollıcakmış çok ısrar etti dayanamadım >:D

Ouzoo

Alıntı yapılan: escocem - 21 Şubat 2008, 22:56:42
benim yeni aldığım jantları yolladım foto cekilip geri yollıcakmış çok ısrar etti dayanamadım >:D
ciddi değilsin dimi
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

vw6n

Banada rs1 leri yolla bende bi vesikalık bi portre bide aile resmi çekileyim bari ;D ;D

G60

5 bijondu, Cem saolsun kırmadı yolladı jantları, resim çekip geri yolluyacam ona. ::)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Ouzoo

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

volksport

Alıntı yapılan: G60 - 21 Şubat 2008, 23:00:39
resim çekip geri yolluyacam ona. ::)

Ankaraya kadar gelmişken, İstanbula yakın burda çekilmek isteyenlerde ismini yazdırsın, ondan sonra Antalyaya geri döner... :D :D :D

mcsahan

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

escocem

escocem

Alıntı yapılan: sortie34 - 21 Şubat 2008, 22:59:50
Banada rs1 leri yolla bende bi vesikalık bi portre bide aile resmi çekileyim bari ;D ;D
zamana bırak bakarsın aynı patilerden sendede olur  ;)ama hazırlıklı ol maddi acıdan sonra üzülmeyelim :)

Ouzoo

İimiş yaa resimleri heyejanla bekliyorum  :D

escocem

mcsahan

yarın eskişehir, akşama izmit, ctz. bursa. pazar istanbuldayım. yük ve eşya taşınır :D