Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 91

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

volksport

Alıntı yapılan: aslanca2 - 23 Ağustos 2007, 21:43:36
Arabada en sinir olduğum şu kontak açmadan camların inmemesi ve kaldırılamaması.

Korna bile çalmıyor ya  >:( >:( >:(

Firestarter

Kontağı çevirmeden, kornaya basmayin sizde kardeşim  :)

Firestarter

Bugün aksamüstü araca birkaç parça almak için Kadıköy'deki parçacıya gittim. Bir baktım içerde bizim Yasin (golfmk2gtd). O da aracına parça bakıyormuş  :) Bayaği bir konuştuk.Arkadaşlar hepinize de selamı var. Aracını da gördüm. Yakında kısmetse çok güzel bir sürpriz ile karşımıza çıkacak kendisi  :melek:

G60

Ooo bir kaç tiyo ver. Meraklandık, güncellesin artık otomobilim bölümündeki konusunu. :D
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Firestarter

Sürpriz olsun. Şöyle diyeyim; araç bayagı bir toparlanmış, kendine gelmiş  :tamamdir

TuningLINE

hayırsız Yasin kayıplarda özledik kendisini buluşma olacağı zaman o da gelse iyi olur :)
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

escocem

daha satmadın ben satcam şimdi gidip malum bnm araba ;D

TuningLINE

http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

mcsahan

Firestarter

Alıntı yapılan: TuningLINE - 24 Ağustos 2007, 12:56:49
hayırsız Yasin kayıplarda özledik kendisini buluşma olacağı zaman o da gelse iyi olur :)

Gelmeye çalışacağını söyledi, bakalım. Selamı var sizlere  :)

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

vw6n

vw6n

Cumartesi günü hava filtresini söküp biraz keşif yaptım içindeki termostatı kontrol ettim acaip bi sistem ısınınca kapak açılıyo felan borunun içini mazotla yıkadım temizledim.Motoru sildim mazotla,egzoz manifoltunda çatlak tespiti yaptım,arabyı yıkamadım içini temizlemedim,birde arabayı garajdan çıkardıktan sonra benzin hortumlarının orda kaçak tespit ettim yanlız bu kaçak sadece ilk çalıştırmada oluyor kola kapağını dolduracak kadar bi sızıntı sonra kesiliyor bidaha gün içinde yok ,kaçak yeri tamolarak yağ hava borusunun karşısında 3 tane yan yana hortum var kelepçeyle amortisörün oraya montajlanmış anlamadım gitti.