Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 90

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

aslanca2

Arabanı sanki gözüm ısırdı. arkarada görmüş olmalıyım. Maşallllaaaaah :tamamdir

corrado_g60

sticker'i okuyamıyorum :(
osman ac bı konu tanıt arabanı cekınme senın sıten sayılır  ;D  ;D

vw6n

Ooo muzlar yakışmış güle güle kullan.Arabada şıkır şıkır maşallah şaşal sularlamı yıkadın arabayı hee :D .
Heralde yapılacak işlemlerden sonra tanıtacak arabayı.

escocem

osman aracın hayırlı olsun maşallah çok güzel duruyor araç öncedende ankaradamıydı sanki daha önce görmüşüm gibi aracı...birde armadamıydı cankayadan dönerken sağda petrol istasyonlarının birinde siyah bir mk2 gti vardı çok güzeldi...

G60

Hep Ankara'daydı diye biliyorum araç. Bahsettiğin siyah MK2'yi görmedim hiç.
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

corrado

remus hayırlı olsun osman.
lastikleride senmi değiştirdin.yeni gibi duruyor.
hakikat aramakla bulunmaz ancak bulanlar hep arayanlardır

TuningLINE

hayırlı olsun Osman güle güle kullan bir de video bekliyoruz sesinide duyalım :)
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

G60

Alıntı yapılan: corrado - 22 Ağustos 2007, 08:07:20
remus hayırlı olsun osman.
lastikleride senmi değiştirdin.yeni gibi duruyor.

Lastikleri ben değiştirmedim abi. Ama aracı aldığımızda yeniydi yani.

aliis

bugün alarma otomatik cam modülü bağladık ve camları kontaksız acıp kapanacak hale getirdik

volksport

Alıntı yapılan: aliis - 22 Ağustos 2007, 23:37:30
bugün alarma otomatik cam modülü bağladık ve camları kontaksız acıp kapanacak hale getirdik

Kapaması guzel bişiyde, açma biraz tehlikeli olabilir. Nasıl bişiy bilmiyorum ama yanlıslık cepten evden falan basılır, Camlar asagı inerse sakıncalı olabilir.

aliis

Alıntı yapılan: volksport - 22 Ağustos 2007, 23:45:35
Kapaması guzel bişiyde, açma biraz tehlikeli olabilir. Nasıl bişiy bilmiyorum ama yanlıslık cepten evden falan basılır, Camlar asagı inerse sakıncalı olabilir.

yok yok yanlıs anlamıssın içerideki cam kontrol düğmesinden kontak acık degilken kontrol edilebiliyo. kumandadan acma sakat iş

volksport

Alıntı yapılan: aliis - 23 Ağustos 2007, 00:07:24
yok yok yanlıs anlamıssın içerideki cam kontrol düğmesinden kontak acık degilken kontrol edilebiliyo. kumandadan acma sakat iş

Hımm anladım, benim alarm kapıları kilitlediğinde eger camlar acıksa onlarıda kapatıyoda, olay anlasıldı ok.

aslanca2

Arabada en sinir olduğum şu kontak açmadan camların inmemesi ve kaldırılamaması.