Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu... - Sayfa 89

Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...

Başlatan VWci, 28 Aralık 2005, 16:58:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 32 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

janher

Valla escocem kaputunda stiker olmas bile bir tane delik var akünün kutup başı yüksek kalıp delmiş snra tamponda siyah su borusunun içine sis koymuştuk,ha birde yan tarafta marşpiyel gibi gri yeri ben kendim boyattım orjinallerde yok stopları,ön sinyalleri siyah boyalı, xenon far,kaput havalandırma deliklerinde tel ızgara var ferrari kornası var filtre var egsoz var headers var superchip marka chip var sesindende tanırsınız.offf ne uğraşmıştım onunla ya :(:(

TuningLINE

az önce arabamı sildim jant lastiğini yıkadım mis gibi oldu

Caner geçmiş olsun üzüldüm inşallah bulunur dicem ama 2 aydır ses yok diyorsun :-\
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

janher

Evet aynen öyle ben ümidi kestim ya kesin parçaladılar :(

aliis

Alıntı yapılan: janher - 17 Ağustos 2007, 19:49:25
Evet aynen öyle ben ümidi kestim ya kesin parçaladılar :(
çok geçmiş olsun :(

janher

mecamir

Silecek suyuna baktım, ekleme yapmaya gerek yokmuş :)

rutendus

Arabanın aküsünü değiştirdim. YİĞİT akü aldım mecburen bakalım nasıl olacak inşallah uzun süre kullanırız.
Yaratılanı severiz, Yaratandan dolayı!!!!

Tholl-ga

hararet müşürü deişti.
lambda hata verdi sildik vag-com da gayet düzgün çalışıo gözüküo :S

aslanca2

Bu aralar arabama hiç bir şey yapmıyorum yalnızca pencereden seyrediyorum. Ama yakında ekzos susturucularını, yağını değiştiriceğim.

ramcho®

ön tamponu değiştirdim yan sinyal taktım beyaz ampul ve parkları değiştirdim....temizledim sağ aks körüğünü değiştirdim....

rutendus

Halı yıkama makinesiyle koltukları yıkadım, çok temiz oldu tavsiye ederim herkese..... :melek:
Yaratılanı severiz, Yaratandan dolayı!!!!

volksport

Janher geçmıs olsun. İnsallah en kısa zamanda bulunur.

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Ouzoo

maşallahhhhhhhhhhhhhhh yahuuuuuuu kocamann bi maşallahhhhhhhhhh :)

ben sizin aracın resimlerini görmedim hiç forumdamı yok acaba bulamadımmı yoksa  ::)
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..