07 Haziran 2009 İstanbul Buluşması Fotoğraf ve Yorumları

Başlatan SPoRTeXHauST, 07 Haziran 2009, 19:00:51

« önceki - sonraki »

G60

Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

OffLineR

Oğuz bir de ben bişey yemedim diyorsun.
Allah'tan belgelemişiz :D :D :D

Avcı pusuya yatmak için kendini yamaca vurmuştu :D :D :D :D

Dönüş yolunda ben sizi nasıl kaybettim ya :D :D
Bir de bilseydim dönüşte de devam edeceğinizi gelirdim vallahi :)

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

strtdriven

sen arkadan baya yakalamışsın beni :)
bu arada erdem sabahtan enerjiyi toplamışsın sen...
bende diyordum,bu adam akşam olmuş ama hala nasıl dere tepe tırmanabiliyor diye :D  :D :D ;D

SPoRTeXHauST

Makineye bak dediğinde bende döndüm poz veriyorum, adamın niyeti kötü çıktı.

Merak ettik kardeşim, televizyonda 24 saat sucuk reklamları dönüyo  :melek:
Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.

SPoRTeXHauST

Kayan : senin yine enseden var, benim normal hiç yok :) ya herkesten ayrı sucuk yaparken var, yada yamaca tırmanırken :)

Apdullah abi, en başta zipli bi dosya var, ordan tamamı indirilebilir :)
Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.

®oyal

Erdem uzaklaş bakayım oraya sucuk kokusu geliyormu? İllaki kaymak donduran sucuk :D ;D
Sucuk sucuk değil abı hayat yarım tavayı Abdulah'la bitirdik maşallah  >:D ^-^ resimdeki sucuk haricinde sadece bir dilim sucuk yumurta yemiştir.Ben şahidim.
:tamamdir

Ouzoo

Alıntı yapılan: oguz oktay - 08 Haziran 2009, 23:43:50
nedense ben zaten ne mangaldan bişi yiye bilidim nede sabah kahvaltısında nese saglık olsun vala acıktıgımı bi,le hissetmedim okadar sadece 2 adet köfte yetti bana ;D
Alıntı yapılan: OffLineR - 08 Haziran 2009, 23:54:51
Evet ben de hiç hissetmedim acıktığımı.

Kadirden sıra gelmediki yavrularım aç kaldı, adam bi oturdu 3 horoz 2 camış götürdü :D :D
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

golf-line2

Alıntı yapılan: Ouzoo - 09 Haziran 2009, 09:28:58
Kadirden sıra gelmediki yavrularım aç kaldı, adam bi oturdu 3 horoz 2 camış götürdü :D :D

hadi nen ordan  ancak 1kg yiyebildim  :D ;D >:D

GolfMk1Cabrio

Gerçektende müthiş ötesi bir buluşma olmuş keşke bizde katılabilseydik :( Daha sonraki buluşmalara İnşallah şu ehliyeti bir alıyım o zaman beni istesenizde kovamazsınız ;D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Ouzoo

Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Ouzoo

Alıntı yapılan: srkn - 08 Haziran 2009, 19:26:29
kuzenime kocaman bi tesekkür bu güzel camiada olmamı sağladığı için

Abim şeref duydum :)

srkn

yalnız sigara sağlığa zararlı unutma  ;)