07 Haziran 2009 İstanbul Buluşması Fotoğraf ve Yorumları

Başlatan SPoRTeXHauST, 07 Haziran 2009, 19:00:51

« önceki - sonraki »

oguz oktay

Alıntı yapılan: cemele - 08 Haziran 2009, 09:09:56
Selam

Bu organizasyonda emegi gecen ozellikle mangal basinda calisan arkadaslara tesekkur ediyorum.

Bulusma genel olarak guzeldi ama katilimin fazla olmasindan dolayi sanirim tam olarak organize olamadik. Daha oncede belirttigim gruplasma olmasada cok kisi ile tanisamadim ozellikle simdi burdan sharkhunter, oguzoktay v.b arkadaslarla tanisamadim israrlarim karsiligi Offliner kim diye diye koray ve sportexhaust ile tanistim. Sagolsun Nakres, mekatronik ve cemdermen de benden ilgilerini eksik etmediler.

Bu arada en icten saygilarimi Ispartadan gelen  kayan arkadasimizin velisi lütfi amcaya gönderiyorum gercekten gerek sohbet gerekse mangla basinda mukemmeldi.

Bence herkesin niki ile kendisini tanitmasi lazim ben Ömer diyorum ama hangi Ömer Merhaba ben Ömer; Forumdan cemele:) dedigim de daha analsiliyor kanatindeyim.
Bu arada hayir sahibin biri ben tam ayrilirken benim arabanin resmini cekmis tesekkur ediyorum hep merak ediyordum ben frene basinca arka camdaki lamba yaniyormu diye yaniyormus:)

ben afedersiniz biyerimi yırttım cemele nerde cemele die millete sorusturdum ama kısmet diilmiş

srkn

bunlarda benden ....

ismini hatırlıyamadım amcanın özür dilerim ama tam babam ve oğlum tadında bir resim
amcanın küçüklüğü ve babası

kuzenime kocaman bi tesekkür bu güzel camiada olmamı sağladığı için

vw6n

Kayan

ben özellikle Erdem hocama teşekür ediyorum.

nerdeyse bütün fotoğraflarımı enseden yakalamış

bütün arkadaşlar beni rahatlıkla ensemden tanıyabilir

:tamamdir
<< plaka 32 ama içindeki 34 canlar >>

golf-line2

Alıntı yapılan: vw6n - 08 Haziran 2009, 20:10:46
Kadir etleri bitirdinizmi :D

üstünede 1kg köfte alındı zaten etler ancak bana yetti >:D

nefret35

bi dahaki buluşmaya İzmir'den kalkıp geliyorum kesin kaçarı yok.

cemele

oguz insallah bir sonraki bulusmada gorusuruz arabalarada bakamadik zaten.  Bu bulusmadan sonra sonbaharda filan belki bi daha olur

Kayan

http://uk-mkivs.net/default.aspx

arkadaşlar buluşmada bahsettiğimiz site VW meraklılarına 1 e 1

Önemli uyarı : aman haa fotoğraflara özenip direksiyonları sağa almayalım. ::)
<< plaka 32 ama içindeki 34 canlar >>

vw6n

Sabah sucuklu yumurta çay kahvahvaltı faslıda güzel oldu >:D

Erdem(sporteksoz)fotoğrafları zipleyip koysana foruma tektek kopyalamak zor oluyor arşive :p

oguz oktay

vw6n

OffLineR

Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

oguz oktay

nedense ben zaten ne mangaldan bişi yiye bilidim nede sabah kahvaltısında nese saglık olsun vala acıktıgımı bi,le hissetmedim okadar sadece 2 adet köfte yetti bana ;D

OffLineR

Evet ben de hiç hissetmedim acıktığımı.
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)