Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Yeni GOLF MK3 Sportline 10.ve 11. sayfa ;) - Sayfa 11

Yeni GOLF MK3 Sportline 10.ve 11. sayfa ;)

Başlatan sekonline, 20 Mayıs 2009, 23:03:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sekonline

BBS RS Project 2.... :saygılar
ve uzun bi aradan sonra yeni bbs rs jantlarla burdayım :):):) bakınız bakalım ..... :) >:D
bu resimleri çekerken hiç sıkılmadım bu vidaları dizerkende hiç sıkılmadım çünki I LOWE BBS :):):):)
VİDALAR İÇ DIŞ ÇEMBERLER KAPAKLAR HEPSİ SIFIR GİBİYDİ GERÇEKTEN  :sevgi:

Atay

Food's life! Learn it.

lostys

bunlar 15 mi? offsetleri ne bunların, lastiklerin genişlikleri çok dar gibi geldi bana?

c3t1n

güzel olmusta bence...lastiklerin yanaklari biraz daha ince olsaydi ve araba biraz daha alcalirsa daha güzel dururdu

sekonline

jant : 7.5x15
lastik: 185/55/15 bridstone potenza

escocem

yerinde olsam 45 yanak kulanırım,hem jant kendini belli eder hemde ataç biraz daha yere oturur ve spor görünüm kazanır..seninki biraz jantın değerini bilmeden bmw lerde takılı binen 35-40 lı yaşlardaki dayılarınki gibi omuş :D ;)

GolfMk1Diesel

Abi harika çok güzel harika yok böyle bir güzellik hiç nirşey diyemiyorum jantlar harika... :tamamdir

Keyifli sürüşler...
Kılıçoğlu Garage.

sekonline

Alıntı yapılan: escocem - 20 Kasım 2009, 12:01:18
yerinde olsam 45 yanak kulanırım,hem jant kendini belli eder hemde ataç biraz daha yere oturur ve spor görünüm kazanır..seninki biraz jantın değerini bilmeden bmw lerde takılı binen 35-40 lı yaşlardaki dayılarınki gibi omuş :D ;)
45 yanakları taktım cem o zamanda arabayı çok indirmem gerekiyo biz bu arabaya aile ile biniyoruz şu an ideal yani arkalarıda az indircem yaza dıoğru tamamdır :):)

sekonline

Alıntı yapılan: VW SPEED - 20 Kasım 2009, 13:05:34
Abi harika çok güzel harika yok böyle bir güzellik hiç nirşey diyemiyorum jantlar harika... :tamamdir

Keyifli sürüşler...

saol kardeş teeşekkürler... :) daha iyisi sizlere inş... yeni resimlerde warda yükleyemedim daha atacam ama

car wolf

araç çok güzel olmuş maşallah kazasız cezasız , fotolar da iyi herkesin emeğine sağlık
My Cars Audi & Vw Germany Style

sekonline

TEŞEKKÜRLER DAHA İYİSİ SİZLERE İNŞ....

GolfMk1Cabrio

ob ein leben nach dem cabrio ist ???