Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Yeni GOLF MK3 Sportline 10.ve 11. sayfa ;) - Sayfa 10

Yeni GOLF MK3 Sportline 10.ve 11. sayfa ;)

Başlatan sekonline, 20 Mayıs 2009, 23:03:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sekonline

Alıntı yapılan: erdem2179 - 19 Ağustos 2009, 11:56:38
borbet mk3 ün jantı değil açıkcası ben takmam zevk meselesi tabi buda benim görüşüm
borbet güzel janttı ama piyasada ele ayağa düşünce bi kıymeti kalmadı acıkcası bende 3-4 gün taktım zatn geri cıkardım o esnada cekilen bi kaç poz :)

sekonline

Alıntı yapılan: VW SPEED - 19 Ağustos 2009, 10:45:24
serkan abi çok harika duruyo keşke ep kalsa  :sevgi: borbeetli mk3 çok daha güzel bi tarz yapılıyo tıpkı seninki gibi serkan abi :sevgi: :sevgi:
yok dostum yaa borbet kafanı cevirdiğin her yerde var artık bi kaç günlüğün öyle taktık saol ama iyi dileklerin için :);)

erdem2179

E30 LARA ÇOK YAKIŞIYOR BORBET
Mk3 gti

GolfMk1Diesel

Alıntı yapılan: sekonline - 19 Ağustos 2009, 15:14:50
yok dostum yaa borbet kafanı cevirdiğin her yerde var artık bi kaç günlüğün öyle taktık saol ama iyi dileklerin için :);)
tabi bbs rs 1 in yeri başka :tamamdir :D
Kılıçoğlu Garage.

G60

15 küçük kalmış. :)
Oynayın bakalım doya doya bizde ne var ne yok söküyoruz muayene yüzünden. :)
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

vw6n

Maşallah 10 numara görünüyor :tamamdir

escocem

borbet takılcaksa 16dan gerisi yalan gözümüzmü alışmış bilmem ama 15 dahi bana 16 sının yanında 13 kadar küçük geliyor..haftaya 1-2 gün bende takıcam bakalım sürtme duruş felan nasıl olacak >:D

sekonline

bn 15 lik borbetleri bi kaç günlğüğne deişiklik amaçlı tatkım bnm jantcıda wardı deişiklik yapıoruz ara sıra ama bu arabanın jantı en kötü 16 olmalı :)

GolfMk1Diesel

serkan abi fotoğraf makinanın adı ne çok kaliteli fotoğraflar çünkü :tamamdir :sevgi:
Kılıçoğlu Garage.

sekonline

Alıntı yapılan: VW SPEED - 22 Ağustos 2009, 11:27:35
serkan abi fotoğraf makinanın adı ne çok kaliteli fotoğraflar çünkü :tamamdir :sevgi:
yok yaa yani fena değil ama profesyonel bi makinada değil kodak 7.1 mp fotoğraf makinası 300 tl ciwarında prof makina olsa cok daha iyi şetler cıkcak ortaya :D

OffLineR

Zaten makinada değil arabada maharet  :D
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

kesik44

Uzun lafın kısası harika:D:D

GolfMk1Diesel

abi hiç fotoğraf koymuyosun snein oğlanın biraz foto koyda güzümüz gönlümüz açılsın :sevgi: :-*

abi bu fotoğrafı nasıl yaptın fotoğraf makinasındanmı ?? ???
Kılıçoğlu Garage.

sekonline

Alıntı yapılan: VW SPEED - 28 Eylül 2009, 11:30:06
abi hiç fotoğraf koymuyosun snein oğlanın biraz foto koyda güzümüz gönlümüz açılsın :sevgi: :-*

abi bu fotoğrafı nasıl yaptın fotoğraf makinasındanmı ?? ???

yok kardş yani fotoğraf makinasınnda payı büyük tabi ama arka planı diyosan bilgisayarda oynadım orayla puslandırdım biraz...