Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Yeni GOLF MK3 Sportline 10.ve 11. sayfa ;) - Sayfa 6

Yeni GOLF MK3 Sportline 10.ve 11. sayfa ;)

Başlatan sekonline, 20 Mayıs 2009, 23:03:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

sekonline

Alıntı yapılan: OffLineR - 14 Haziran 2009, 23:19:27
Muhteşem duruyor yalnız. :D :D :D :D :D :D
Yaylı hali mi bunlar :?
YOK DEĞİL ASLINDA BİRAZ DÜŞÜRDÜK ARABAYI YERE AİLE BİDİĞİ ZAMAN SÜRTMEYECEK ŞEKİLDE AYARLANDI AMA BAKALIM BİRAZ DAHA İNDİRMEYİ DÜŞÜNMÜYO DEĞİLİM ....

golf-line2

tekrar haırlı olsun jantın eğikliği nazar olsun diyecem ama ölede sürülmzki :p

bunları görünce bugünkü bbsler geldi aklıma ya 9jydiler yada 10j 500sec bi mersonun altındaydılar :sevgi:

escocem

gerçekten güzel olmuşlar :sevgi:ufak nazarlar büyük kazaları götürür diye düşünürüm hep ben onun için sıkma canını hiç bence..yalnız şu bir gerçek rs aliminyum olduğundan çabuk deforme olur zarif janttır dikkat ister :)

OffLineR

ben 4cm düşürdüm herkes sürter dedi.
5 kişi de bindik arabaya, 4 ayucuk da bindik hiç sürtmedi.
Çekilmeyecek kadar da sert olmuyor.
Kime göre sürter, kime göre sürtmez anlamadım gitti.

Ama biraz daha düşürmek ister o güzelim jantlarla :)
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

freegane

40cmden sonrası zaten spor amortisör ister. Ayrıca Serkan sen arabayı düşürünce sürter diye bişey olamaz,sonuçta sen arabayı yayla düşürünce arabanın esneme payından çalıyorsun. Yani arabanın orjinalde 6 cm esneme payı varsa sen 4 cm yay takınca arabana sadece 2 cm esneme payı bırakıyorsun. Sürteceği varsa şimdide sürter orjinalkende :D

sekonline

şu an arabanın arkasını hiç düşürmedim bn sadece sertleştirdik önleri düşünrüm aracın esnemesi şu gayet iyi ve şu an sürtmede yok bnm sürtmeden öte bir dğer endişem babam ve kardeşimde kullanıyo aracı altı ve önü yere yakın olunca muhakkak bişiler olabilir.... :P Ama bana kalsa bn jantın üzerine indirir yerde süründürürm  gerekirse :)

sekonline

Alıntı yapılan: escocem - 15 Haziran 2009, 00:42:51
gerçekten güzel olmuşlar :sevgi:ufak nazarlar büyük kazaları götürür diye düşünürüm hep ben onun için sıkma canını hiç bence..yalnız şu bir gerçek rs aliminyum olduğundan çabuk deforme olur zarif janttır dikkat ister :)
haklısın usta vallahi :)

TuningLINE

Geçmiş olsun üzüldüm. Çok yakışmış aracına maşallah.
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz

sekonline

aracı pıstırmadan önceki son fotoları...

sekonline

Bunlarda pıstırma işlemi uygulanırkken....................................................
sıra dışı basıklık Türkiye'de böyle gezmek imksansız sanırsam :O)

işlem bittikten sonraki resimleri çekemedik daha yakında onlarda gelicek....

OffLineR

Açık konuşacağım çok seksi olmuş :D :D :D
Air Ride \ Havalı Süspansiyon ;)

freegane

maşallah Serkan çok tatlı oldu şimdi,çamurluk ağızlarını çıkartmanında zamanı geldi  >:D

ccc_mk1

bu sabah gördüm ben sanaayiye girerken araba sanaayiden çıkıyodu yanlış değilsem tam dikkat edemedim ama bju araçdı sanırsam.maaşallah çok gzl olmuş :)