Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Audi A7 Fotoğrafları - Audi

Audi A7 Fotoğrafları

Başlatan white quattro, 22 Mart 2011, 23:04:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

white quattro

Şahaser olduğunu düşünüyorum!!!!!!!!!!!!  :sevgi:  :sevgi:  :sevgi:
quattro

rsb

audi her zamanki gibi ağırlığını koymuş ama sanki kasa şekli ve kabindeki bazı dizaynlar  xf jaguarı andırıyo gibi geldi ...

yellow_driver

audinin son noktası herhalde. 10 üzerinden 10 başka ne denir. hem tam full+full, hemde müthiş dizayn.  :tamamdir
porche panamera ya rakip gibi, iç dizaynda benziyor bence (özellikle vitesin olduğu bölüm)

dj_burak

her yerde karşıma çıkıyor bu inanılmaz araç benim :( bagaj kapağında audi yazısının üzerindeki kısım 120 km hızı geçtikten sonra kendiliğinden spolier oluyor zaten o özelliği mahfetti beni :(

PoloGTI

Alıntı yapılan: dj_burak - 25 Mart 2011, 11:56:31
her yerde karşıma çıkıyor bu inanılmaz araç benim :( bagaj kapağında audi yazısının üzerindeki kısım 120 km hızı geçtikten sonra kendiliğinden spolier oluyor zaten o özelliği mahfetti beni :(
A7 gördükce Burak abinin araba diyorum  :p ::) :D
Vw Polo 6N

nihilist_deniz

Araba kendini gösteriyor. Bana da porsche anımsattı özelliklede  bagaj kısmının yandan görünüşü...
Golf: O bir tutku

selcuk_aydin

Mundar bu mundarr....  ( Kedi ulaşamayacağı ciğere dermiş yaa  :p)
ERKEKLER BÜYÜMEZ OYUNCAKLARI BÜYÜR...

taraftar

geçen hafta memlekete giderken yanımdan geçti ve kayboldu... kısa bi an için A7 yazısını görebilmiştim meğer araç buymuşş ...  :D

gültekin77

Arka tasarımı hariç güzel bir araç.
Karakter alışverişte ortaya çıkar.