Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Audi A7 Fotoğrafları

Audi A7 Fotoğrafları

Başlatan white quattro, 22 Mart 2011, 23:04:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

white quattro

Şahaser olduğunu düşünüyorum!!!!!!!!!!!!  :sevgi:  :sevgi:  :sevgi:
quattro

rsb

audi her zamanki gibi ağırlığını koymuş ama sanki kasa şekli ve kabindeki bazı dizaynlar  xf jaguarı andırıyo gibi geldi ...

yellow_driver

audinin son noktası herhalde. 10 üzerinden 10 başka ne denir. hem tam full+full, hemde müthiş dizayn.  :tamamdir
porche panamera ya rakip gibi, iç dizaynda benziyor bence (özellikle vitesin olduğu bölüm)

dj_burak

her yerde karşıma çıkıyor bu inanılmaz araç benim :( bagaj kapağında audi yazısının üzerindeki kısım 120 km hızı geçtikten sonra kendiliğinden spolier oluyor zaten o özelliği mahfetti beni :(

PoloGTI

Alıntı yapılan: dj_burak - 25 Mart 2011, 11:56:31
her yerde karşıma çıkıyor bu inanılmaz araç benim :( bagaj kapağında audi yazısının üzerindeki kısım 120 km hızı geçtikten sonra kendiliğinden spolier oluyor zaten o özelliği mahfetti beni :(
A7 gördükce Burak abinin araba diyorum  :p ::) :D
Vw Polo 6N

nihilist_deniz

Araba kendini gösteriyor. Bana da porsche anımsattı özelliklede  bagaj kısmının yandan görünüşü...
Golf: O bir tutku

selcuk_aydin

Mundar bu mundarr....  ( Kedi ulaşamayacağı ciğere dermiş yaa  :p)
ERKEKLER BÜYÜMEZ OYUNCAKLARI BÜYÜR...

taraftar

geçen hafta memlekete giderken yanımdan geçti ve kayboldu... kısa bi an için A7 yazısını görebilmiştim meğer araç buymuşş ...  :D

gültekin77

Arka tasarımı hariç güzel bir araç.
Karakter alışverişte ortaya çıkar.