Hoşgeldiniz Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.

Gönderen Konu: VENTO MOTORDA GIZEMLI SORUN!  (Okunma sayısı 2942 defa)

VENTO MOTORDA GIZEMLI SORUN!
« : 13 Nisan 2009, 01:43:02 »
Gizemli sorun yazdim evet..arabadan hasbelkader anlayan biri olarak bulamiyorum,tamirciler (avrupadakiler)bir halt bilmiyor!
sorunu COK ACIK ve net yaziyorum...yardimlarinizi esirgemeyin..ama LUTFEN BILEN ARKADASLAR cevaplasin..

araba sehir icinde herhangi bir sorun yok,hatta 480 km nonstop gittim yine sorun yok..
sorunum su:

<<<<< arabanin motoru isininca yani 20 Km ve uzeri yol yapinca MOTOR YAG LAMBASI UYARI veriyor..

ve bu uyari lambasi iki sekilde arabayi suratledigimde hemen kayboluyor,sinyal otmeye baslar baslamaz ayagimi gazdan tamamen cekince kayboluyor..<<<<<

TAVSIYELERINIZI YADA neden kaynaklanabilecegini yazmanizi siz degerli dostlardan rica ediyorum....

bir VENTO CU olarak aranizda olmaktan keyif duydum..

herkese keyifli forumlar..

Feyzimiz Nil Gibidir ! Fakat biz seninle Dicle ile FIRATIZ..

Ynt: VENTO MOTORDA GIZEMLI SORUN!
« Yanıtla #1 : 15 Nisan 2009, 23:43:57 »
ilginiz icin tesekkurler...nihayet cozdum...

yag pompasini,yag filtresini,hava filtresini  bosuna bosu bosuna degistirmisim!!!!

sorun...ORJINAL OLMAYAN MUSIR!!!
yani yag musiri yepyeniydi ama ALDANMAYIN!!!!

tek soz..HER PARCANIN ORJINALINI ALIN...yani 3 kurus fazla verin ama iciniz rahat olsun...

selamlar...
Feyzimiz Nil Gibidir ! Fakat biz seninle Dicle ile FIRATIZ..

Ynt: VENTO MOTORDA GIZEMLI SORUN!
« Yanıtla #2 : 30 Ağustos 2009, 10:23:13 »
usta aynı sorun benim ventodada var özellikle yukuşlarda ve dönüşlerde yapıyor dün birisine sordum yagın bitmek üzere o yüzden dedi halbuki yağ eklememe ragmen sorun aynı bendede uzun zamandır var bu arıza 2 adet müşür var birini degıstırmıstım ben digerınden kaynaklanıodur diye düsünüyordum hep ama şimdi senin paylaşımın daha yararlı oldu benim için bende o deişen yag müşirini bi kontrol edeyim