®oyal
|
2.0-litre turbo diesel 125kW (170PS) 17-inch Jant 0 - 100km/h 8.1 sn max hız 222km/h     
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
golf-line2
kadir
golf GTD
|
koltuklarına 1000tl wermeye hazırım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cabrio63
cihan
Otomobili: rs cabrio
rs cabrio
|
vayyy gtd geçmişe dönüş haa 
|
|
|
|
|
|
 respect to all old scholls
|
|
|
Halil Kara
|
Su arabayi nedense bi sevemedim gitti.Basta arac cikar gozum alisik degildir hosuma gitmez sonradan begenirim ama golf VI cikti bugun yarin derken halen daha cizgileri igrenc geliyor bi turlu sevemedim. Motor secenegi gayet iyi olmus.Bu motor passati 9.2 saniyede 100 ye cikarirken golfu 1 saniye daha erken cikarmis.Guzel bir secenek...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
passi
Otomobili: Passat TDİ
|
bnce bu golf cok basarılı, golf V ten daha güzel dizayn olarak ve tabi ki iç dizayn
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kesik44
Hasan Hüseyin
Otomobili: 85 Golf II 1.6 Dizel
Gelirken Ne Getirilirki Giderken Ne Götürülür?
|
GTD çok başarılı bir çalışma olmuş.
|
|
|
|
|
|
Dal Rüzgarı Affetsede Kırılmıştır Bir Kere...
|
|
|
meşgale
Meşgale
Otomobili: Golf IV Sportline 1.6 16V
|
Halil Kara'nın fikirlerine katılıyorum. Golf IV'ten sonra ne Golf V'te nede Golf VI'da çizgiler bitürlü tutturulamadı. Hatta ben Golf VI ile teste bile çıktım ama Golf IV'teki keyfi bulamadım. GTD'nin başarıya ulaşacağından da pek emin değilim.
|
|
|
|
|
|
Hayallerimiz var ama hedeflerimiz için yaşıyoruz!
|
|
|
passi
Otomobili: Passat TDİ
|
bnde golf V'i hiç beğenmemiştim ama bnce golf VI bi harika, cok hoşuma gidiyor ben de test ettim ve bana rahat konforlu geldi, tabi golf IV bilmediğim için bişe diyemicem
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
oguz oktay
ouz
Otomobili: POLO 1,4 TDI 70hp
|
iii hosta dünya paradır yhaaa
|
|
|
|
|
|
POLİSLERE İSYAN İNADINA YAN YAN
|
|
|
Mk1GTI
|
Olay bitmiştir... Şehir içi ve şehir dışı Spor bir dizel Golf, Scirocco makyajıda 6 kasaya yakıştı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
GolfMk1Diesel
Birkan.
Diesel Power !
|
pedallar fena 
|
|
|
|
|
|
Burma burma bıyıklarım GTI seni ayıklarım. 
|
|
|
GolfMk1Cabrio
Gökh@n ®
Otomobili: Golf GT Mk1 Cabriolet
ATS= Parlatayım mı abi ?
|
Golf Plusı andırıyor Golf 5 daha çok hoşuma gidiyor özelliklede GTI kasası ama bunu gerçekte gördüm gerçektende harikaydı ama benim gördüğüm FSI ve TSI larıydı acaba FSI TSI ve GTD motorlarının karoser yapısındada farklılıkları varmı 
|
|
|
|
|
|
 Huzuru bulduğum tek adres ailemin yanı (vwtr.net) !
|
|
|
devran
|
bnde golf V'i hiç beğenmemiştim ama bnce golf VI bi harika, cok hoşuma gidiyor ben de test ettim ve bana rahat konforlu geldi, tabi golf IV bilmediğim için bişe diyemicem
aynen isa abi sana katılıyorum golf 5 ler bana çok basit geliyo bitürlü sevemedim eğer golf 4 mü 5 mi deseler kesınlıkle 4 alırım ama birazdaha param olsa kesınlıkle tek alacağım araç golf MK6 ya süper yapmışlar içi-dışı-çizgileri çok güzel konforu ve sürüş zevkine herkes çok iyi diyor bide kendi klasmanında dünyanın en sessiz aracı seçildi kabin içinde müthiş derecede sessizlik varmış...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|