Hoşgeldiniz, Ziyaretçi.Lütfen giriş yapın veya kayıt olun.
Eylül 03, 2010, 07:08:10 ÖS

188524 Mesaj 10782 Konu Gönderen: 10648 Üye
Son Üye: NoMerCy
Ana Sayfa Ara Ara Takvim Giriş Yap Kayıt
Özel Arama
Volkswagen Türkiye - VW  |  Volkswagen  |  Jetta, Vento ve Bora  |  Bora  |  Uzaktan Kumanda İle İlgili Bir Soru???? 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1] Aşağı git Yazdır
Gönderen Konu: Uzaktan Kumanda İle İlgili Bir Soru???? (Okunma Sayısı 1232 defa)
Emre Can

Otomobili: 2005 model volkswagen bora 1.6 16v
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
Uzaktan Kumanda İle İlgili Bir Soru????
: Haziran 30, 2009, 10:18:57 ÖS

benim uzaktan kumanda ile ilgili bir sorunum yok.sorum var.bunu başka bir arabada gördüm.bütün camlar açık olduğunda teyp te açık olduğu zaman uzaktan kumandadan adam bastı bütün camlar kapandı.teyp kapandı.(araba opel astra'ydı 2002-2005 kasaları sedan).benim bora da denedim olmadı.akrabanında borası var onda da olmadı.bu bütün boralarda aynımı?bunu servise gidip gördüğüm arabadaki gibi yaptırabilirmiyim?teşekkürler... Smiley

Almanlar Mercedes ve Bmw'yi Satmak Volkswagen'i Kullanmak İçin Yaparlar.
ozunumut

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
Ynt: Uzaktan Kumanda İle İlgili Bir Soru????
Yanıtla #1 : Haziran 30, 2009, 11:18:45 ÖS

arkads benımde boram var burun camlar acıkken kıtleyınce butun camlar kapatıyor ama ben alarm taktırdım
bu ıslemı alarm yapıyor

yellow_driver
GREY GOLF 4

Otomobili: vw golf 4
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #2 : Haziran 30, 2009, 11:38:51 ÖS

arkads benımde boram var burun camlar acıkken kıtleyınce butun camlar kapatıyor ama ben alarm taktırdım
bu ıslemı alarm yapıyor
         işlemi alarm yapmıyor, alarm sadece tetikleyici. işlemi comfort beyin yapıyor. comfort beyinde sanıldığı gibi comfortline lerde değil, tüm golf 4 ve boralarda mevcuttur. bu cihaz aracı yönetir.
        kumanda yokken bile anahtarla kapı kitlerken, anahtarı kilit pozisyonunda 3-5 sn bekleyin kapılar kitlendiği gibi açık camlarıda çekecektir Smiley
        bu işlemi uzaktan yapabilmek için alarm + merkezi kilide bi diyotla lehim yeterli. Wink

Emre Can

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #3 : Temmuz 01, 2009, 01:13:27 ÖS

anahtarla kapatma oluyor.onu biliyordum. Cheesy senin dediğin lehim nerede?uzaktan kumanda da mı yapılacak?yoksa arabanın alarmına mı?yoksa arabada alarm ile merkezi kilit arasına mı? :t Cheesy

yellow_driver
GREY GOLF 4

Otomobili: vw golf 4
Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #4 : Temmuz 03, 2009, 01:06:52 ÖÖ

anahtarla kapatma oluyor.onu biliyordum. Cheesy senin dediğin lehim nerede?uzaktan kumanda da mı yapılacak?yoksa arabanın alarmına mı?yoksa arabada alarm ile merkezi kilit arasına mı? :t Cheesy
      direksiyon altındaki alarm merkez ünitesine diyot denen bir ufacık parça lahimlicekler okadar.20-30 TL işçilik parasına yaparlar :tamamdir

Emre Can

Çevrimdışı Çevrimdışı

Üyelik Bilgileri
Yanıtla #5 : Temmuz 03, 2009, 02:58:05 ÖS

teşekkür ederim Cheesy Smiley

Sayfa: [1] Yukarı git Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: