python77
|
hepınıze merhabalar arkadaslar yardımcı olacak lar ıcın sımdıden tesekurler arkadaslar benım sorunum helezyonlar ve amortısorler cok ses yapıyo kut kut vuruyo orjınal veya spor helozyon tavsıyenız amotısor sorunu ıcın cozumler egzosda uc kere son susturucu degıstırdım ve bırturlu ses alamıyorum yardım ayrıca aracıma resımdekı 15 195\50 jant ve lastıklerı aldım begenmedım jantları sımdı degısdırcem takas etmek ısteyen olur ıse gorusebılırız ben ofsetlı jant arıyorum 6 veya 8 ofset olmak kaydı ıle sımdıden yardımlarınız ıcın tesekkur edıyorum   g/1/w1200.png[/IMG][/URL]    
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
saydam
Otomobili: MK 1 1.1 CC
|
hayırlı olsun güle güle kullan.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tufan1975
Abdulkadir
Otomobili: 1984 Model GolfC 1,6
Beklenen yarınlar kaybolmuş dünden.
|
Arkadaşım hayırlı uğurlu olsun aracın allah kaza bela vermesin. Güle güle kullan.. Bende Adanalıyım hemşehri sayılırız. Senin araç kaç model kaç paraya aldın. Bende yeni aldım sayılır 3,5 ay falan oluyor. 1984 model 1,6 lpg var.Ben 6000 bin ytl aldım. Amorsitörlerdeki sorun bendede var çok ses yapıyor dediğin gibi. Yalnız senin araca önce balon tampon takman lazın. Böyle güzel durmuyor...
|
|
|
|
|
|
Bir delinin seni öpmesine izin ver. Ama bir öpücüğün seni delirtmesine izin verme!!!!
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
Araç çok diri ve temiz görünüyor çok hoşuma gitti 
|
|
|
|
|
|
 VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.
|
|
|
TuningLINE
Tunç KÖKSALAN
Polo Community
|
Arkadaşım hayırlı uğurlu olsun aracın allah kaza bela vermesin. Güle güle kullan.. Bende Adanalıyım hemşehri sayılırız. Senin araç kaç model kaç paraya aldın. Bende yeni aldım sayılır 3,5 ay falan oluyor. 1984 model 1,6 lpg var.Ben 6000 bin ytl aldım. Amorsitörlerdeki sorun bendede var çok ses yapıyor dediğin gibi. Yalnız senin araca önce balon tampon takman lazın. Böyle güzel durmuyor...
Zaten üzerindeki balon tampon değilmi ?
|
|
|
|
|
|
 VW Polo 6n2 1.4 16V 75 - AUA Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz.
|
|
|
tufan1975
Abdulkadir
Otomobili: 1984 Model GolfC 1,6
Beklenen yarınlar kaybolmuş dünden.
|
Doğru ya altı beyaz olunca farkedememişim. Balon tampon... model kaç kaça aldın
|
|
|
|
|
|
Bir delinin seni öpmesine izin ver. Ama bir öpücüğün seni delirtmesine izin verme!!!!
|
|
|
python77
|
sagolun arkadaslar arac 1.6 td 91 model tamponlar balon zaten 10500tl maal oldu jant ve lastık konusunda yardım beklıyorum bırde egzos tabı ovmek gıbı olmasın aracın kasasına daha cekık degmemıs boya orjınal ama ustunde serpme boya var resımdekı lastıkler ve jantları degıstırmek ıstıyorum 15 ınc lıklerı yenı aldım kullandım ama hoş durmadı aracımda ne tarz onerırsınız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mete35MkII
|
ilk once aracın hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dilegiyle... ve cok diri duruyor.. amortisorlerini bir daha başına dert acmayacak sekılde yaptırmak ıstıyorsan 400 ytl gibi bi fiyat tutcagını zannedıyorum (işcililk dahıl)bende de jetta 2 var assagı yukarı parcalrının fiyatları aynı ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
python77
|
saol mete yayların sıparısını verdım spor vogtland yay alıyorum 35mm amortisorlerı orjınal takıcam 75 tl tane fıyatı sordum fakat orjınalmı bılmıyorum sımdı elımızde yok getırtelım dedıler gelsın gorum ole alırım dedım ben bu araca yansanayı kullanmayı dusunmuyorum ıkı gun omru oluyo takıcam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mete35MkII
|
bencede yan sanayii kullanma aracın omurunden omur alır gercektende... ben monroe amörtisör sordum komple ıscılık dahıl 380YTL denıldı... 3 yıl grantili
|
|
|
|
|
|
|
|
|
OZGUR.K
Otomobili: MK 2 TD
|
Arkadaşım hayırlı olsun aracın.Güle güle kullan.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ismailtunca81
SMAYIL
Otomobili: MK III SPORTLİNE
1903 B.J.K
|
güle güle kullan Allah kaza bela vermesin. amin. bende de var aynısı başka araban olsun istemeyeceksin ankara dan mı aldın araba kayseridemiydi çok diri görünüyor hemen bir far kaşı yaptır 70.00 tl mal oluyor bakış hemn değişiyor daha agresif bakıyor aşagı dogru duran fotdaki jantları mı begenmedin yoksa diğerini mi 5 kollu al jantı biraz indir bi filmcamlara tamam.alarm ve otomatik kilit yok sanırım yaptırma sakın orjinal kalsın bu arabanın egsoz sesinden çok motor sesini o gaz yiyişini dinlemek çok daha mantıklı aynı şeyi bende istedim ama olmuyor komple bir değişim gerekiyor egsozda..
az yakar çok kaçar yüklenmeden kullanırsan 150 ykr geçmez sehir içinde
kaç km de ayrıca daha detaylı foto bekliyoruz
tekrar hayırlı ugurlu olsun
|
|
|
|
|
|
 ''deveden büyük fil vardır.''
|
|
|
python77
|
saol otomatık kapıla ve alarm mevcut camlar orjınalden renklı arac ankaradan aldım jantları degıstırcem far kası kayserıde bulmak cok zor yardımcı olucak arkadaslardan yardım beklıyorum saygılar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ali83
Otomobili: jetta mkII diesel
|
selam öncelikle herkese benimde amörtisörlerden ses geliyo helezonlar degişcek ben ö amürtisörleri degiştirdim mondro amörtisörler bizim araçların orjinal amörtisör markası boge bogeyi bulamadıgım için mondro aldım bence amörtisör olarak boge tavsiye ederim ve janta gelince orjinal amörtisörler 13 v3 14 jant kabul ediyo ben şu an 14 jant kullanıyom 156/60/ 14 normal jantlar tabi eger 15lik kullancam dersen helezon ve amörtisörlerin yüksek olması gerek çamurluga deymemesi için bu arada bunların orginal amörtisörlerinin boge oldugu ne alaka nerden biliyosun derseniz biz bu resimimdeki arabayı 86 dan beri kullanıyoruz ilk amörtisörü bogeydi ve hep öle oldu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
strtdriven
mustafa
Otomobili: golf mk2 gti
|
maşallah aracın güzelmiş... güle güle kullan. özellikle rengi çok hoşuma gitti. jant konusunda; bence her jant yakışıyor,sonuçta mkII 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayfa: [1] 2
|