dogans
|
Selam arkadaşlar,
Bana bugün Doğuş otodan cep telefonuma bir mesaj geldi.Mesal şöyle.
VW Caddy sahiplerine müjde!15 Temmuz a kadar Doğuş Oto servislerde Caddy torpido gozu kapağı işcilik ve kdv dahil tanıtım fiyatı 99 tl dir.
ben arayıp sordum böyle birşey varmı diye doğru var dediler.Ama doğuş dışındaki normal yetkili satıcıların daha haberi yok,çünki ark otoyu aradım izmitte yedek parça ve servis danışmanlarının böyle bişeyden haber iyok. Bilginize.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
delibekiroglu61
|
hoş olur . ancak masraf biraz fazla değil mi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dogans
|
Selam arkadaşlar, Bana bugün Doğuş otodan cep telefonuma bir mesaj geldi.Mesal şöyle. VW Caddy sahiplerine müjde!15 Temmuz a kadar Doğuş Oto servislerde Caddy torpido gozu kapağı işcilik ve kdv dahil tanıtım fiyatı 99 tl dir. ben arayıp sordum böyle birşey varmı diye doğru var dediler.Ama doğuş dışındaki normal yetkili satıcıların daha haberi yok,çünki ark otoyu aradım izmitte yedek parça ve servis danışmanlarının böyle bişeyden haber iyok. Bilginize. http://www.sahibinden.com/vw_caddy_torpido_kapagi-05WQQaXQQ15030873WQQpXQQdisplayitem&keyword=caddybirde bunu buldum arkadaşlar.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
burak_37
Otomobili: vw transporter t5
volumeııııııı[]ı bassııııııı[]ı treableııııııı[]ı
|
155 lira çok değilmi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
IKARAKUSI
|
arkadaşlar yeni çıkan torpido kapağı gerçektende çok farklı kısa zamanda türkiyenin tüm şehirlerine ulaşacak. ürünü inceleme fırsatınız olsun diye bu linke bakmanızı tavsiye ederim. VW-CADDY-TORP-DO-KAPA-I-W0QQAdIdZ139944089
|
|
|
|
Son Düzenleme: Temmuz 21, 2009, 05:56:21 ÖS Gönderen: IKARAKUSI
|
|
|
|
|
hakan99
Otomobili: caddy
|
gercekten guzel bır haber cok kotu duruyodu zaten acık olan yer 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hakan99
Otomobili: caddy
|
arkadaslar hıcbır servısın su an için boyle bırseyden haberı yok..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dogans
|
evet arkadaşlar doğuş un takacağı torpido kapağını serviste gidip inceledim çok köt işçilik malzeme ve dizayn sorunu var .ama bu karakuş kalıbın torpido kapağı çok daha uyumlu.ben taktırdım.bilginize. slm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SoundCarMan
Nazmi ATAMAN
Forumillegal.com<<--