Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
dün yarın olsa?? - Sohbet

dün yarın olsa??

Başlatan salman, 12 Şubat 2009, 16:32:57

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Dün yarın olsa, bu gün perşembe olurdu.. diyen adam bunu hangi gün söylemiştir..?

pazartesi
0 (0%)
salı
3 (8.6%)
çarşamba
4 (11.4%)
perşembe
10 (28.6%)
cuma
5 (14.3%)
cumartesi
13 (37.1%)
pazar
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 34

salman

benim kafam karıştı..  ;)
nereye dönersen dön, ..çın hep arkada kalır..

ismailtunca81

dün  olurdu  yani  perşembe  ;D :D
TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

Gerge

SPoRTeXHauST

evet evet Cumartesi :) Zor oldu biraz ama cumartesi.
Vermek istemeseydi, istemeyi de vermezdi.

Halil Kara

Salı olurdu gibi geliyor bana ama sorunun biçimi hatalı sanırım.Hem salı olabilir aslında hem de cumartesi.Arada 2 gün oynar.Perşembeye eklersen cumartesi olur çıkarırsan salı olur.

Oyumu salı dan yana kullandım ama şimdi tekrar baktım cumartesi oluyor  :D

mikail

çarşamba gününde oldugumuzu düşünelim ve dün salı dır dünki salı yarın olsaydı dün çarşambayı gününde olcaktık ve bugun carsamba degilde persembe olcaktı..sizce olabilirmii :-\

mikail

peki neye göre cumartesi oluyor?

ismailtunca81

perşembe  ya  nasıl  cumartesi  yada  başka bir  gün olur zaten cevabı vermiş arkadaş  :D ;D
TÜRKİYEMİZ  TEK BİR ÜLKEDİR BÖLÜNEMEZ PARÇALANAMAZ

Mk1GTI

Ya boşverin perşembden önce çarşamba var... Deyin çarşamda yarın olsun perşembe... :P
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

cabrio63

NET CUMARTESİ  :saygılar

mikail

vwtr,vwtr olalı böyle zulüm görmedi  bu nası bi bilmece :bekleriz:

mikail

evett cumartesi de olabilir ((dün yarın olsaydı derken)) cumartesi gununde oldugumuzu varsayalım ve dün ki gün cuma olur ((yarın olsaydı derken))cuma günü yarın olcak olsaydı bugun perşembe olcaktı  :tamamdir