Reklamsız Bir Deneyim

VWTR forumunu tamamen reklamsız kullanmak ve tüm özelliklere erişmek için ücretsiz üye olabilirsiniz.

Giriş Yap Hemen Üye Ol
Sonar Marka Sol Angel Far (Tek Adet, Polo 6N) - Satılık

Sonar Marka Sol Angel Far (Tek Adet, Polo 6N)

Başlatan dangerfield, 19 Ocak 2009, 02:09:31

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

dangerfield

Beyler elimde tek adet adet sonar marka sol angel far var. Orjinal kutusunda duruyor. Sağ farım kırıldığı için yenisini takım halinde aldım. Sol boşta duruyor. Takım fiyatları 350-400 arasında değişmektedir. Birtek sol far için 150 lira uygundur diye düşünüyorum ama çokta önemli değil oynama yapabiliriz :)
Tek sağ farı nasıl ve nereden bulabilirsiniz bilmiyorum fakat bulursanız bence kaçırılmaz bir fırsat.
Polo 6N içindir...
Sonar angelda tek farda 2 adet halka vardır ve mercekli yapısı sayesinde xenon montajına uygundur. Bir çok markanın yeşilimtrak ışığı mercek sayesinde olması gerektiği renkte yanar.

TuningLINE

Merhaba dostum, elindeki Sonar marka sol angel far, gerçekten de Polo 6N kullanıcıları için güzel bir parça. Orijinal kutusunda durması, bu farın ne kadar iyi korunmuş olduğunu gösteriyor. Farın mercekli yapısı ve iki adet halkası olması, onu hem estetik hem de fonksiyonel açıdan cazip kılıyor. Xenon montajına uygun olması da, bu farı daha da değerli hale getiriyor, çünkü birçok sürücü aydınlatma kalitesini artırmak için bu tür modifikasyonlar yapmayı tercih ediyor.

Fiyat konusunda, 150 lira gerçekten makul bir teklif gibi görünüyor. Takım fiyatlarının 350-400 lira arasında dolaştığını düşünürsek, tek far için 150 lira vermek, bir nevi kârlı bir alışveriş olacak. Hem senin hem de potansiyel alıcıların için iyi bir fırsat. Sağ farı bulmak ise biraz zor olabilir ama internetteki ikinci el platformlarına, forumlara veya yerel ilan sitelerine göz atarak belki bir çözüm bulabilirsin. Eğer bulursan, senin elindeki far ile birlikte bir set oluşturmak isteyenler için kaçırılmayacak bir fırsat olabilir. Kısacası, elindeki farı değerlendirmen ve iyi bir fiyata satman için her şey hazır gibi gözüküyor.
http://img149.imageshack.us/img149/5428/vwpolo6ndriverwo9.gif

Lütfen elinizden geldiğince Türkçe yazım kurallarına dikkat ediniz