İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - selcukan43

Sayfa: 1 2 [3] 4
29
Bencede durumu zorlayın ve caddy'yi tek geçin.. Bu konuyu ben açmıştım.. Aradan uzun zaman geçti.. Allah nasip etti honda civic 1.6 elegance otomatik aldım.. Tabii 1 hafta içinde geri sattım.. Yakıt tüketimi çok fazlaydı.. tüpte 300 bin yakıyordu.. gidişinide hiç sormayın.. orta kasa caddy ile yerim o arabayıı o derece yani :) düz vitesleri öyle değil ama sanırım.. Neyse ben tekrardan yeni caddy düşünmeye başladım.. Bu arada orta kasa caddy'lere de baktım çok güzel fakat donanım ve görünüm olarak yeni caddy istiyorum.. Nasipse alacağım inşallah.. Alacağım günü iple çekiyorum.. En kısa zamanda comfortline modeli ellerine gelir ve güzel indirim yaparlar.. Yanlız tek düşündüğüm aldıktan sonra yeni doblo'ya yenik düşmek olur 45 milyar para saydıktan sonra.. sonuçta 290 nm tork üretiyor yeni doblo.. caddy'nin ise 250 nm.. fiat bayisiylede pazarlık yapmıştım 35 milyara bırakmışlardı en donanımlı panorama 1.6 mj 105 hp dobloyu.. Siz ne düşünürsünüz oylama yapalımmı? veya yeni caddy alıpta yokmu hiç yarışan yeni dobloyla :) cevaplarınızı bekliyorum..

Yeni Caddy & Yeni Doblo (Performans) Race :) :)

30
Henüz arabayı falan aldığım yok özgür abi daha... yasinbarmanbay ben caddy de disk yok demedim dobloda yok dedim.. Düzgün okuyun lütfen.. Ayrıca doblo da kim demiş abs yok diye? esp sine kadar herşey mevcut.. Fakat geçenlerde arabam.com da gördüğüm bir yazı da caddy nin arka kısmın halen makaslı olarak berbat oldugunu ve 7.7 lt yakıt tüketiminin altına düşüremedikleri ile ilgili yazı paylaşmışlar.. Ne bileyim 100 beygir o kasaya bana da az gibi geldi.. Şu eskişehirdeki plaza ya tekrar gidip herşeyini adamlara yüz yüze soracağım bakalım.. Forumlarda olmuyor böyle..

31
Nasip benım yorumlar pek iç açıcı olmadı galıba ama neyse sen hangı vw plazaya gıttın ıstanbulmu ?

Yok abi eskişehir vw plaza ya gittim.. Ama tekrar gideceğim.. Aslında çok garip.. Peşin alımda indirimleri olması lazım.. Çarşıdan bile çapul çupul aldığımızda ufak çapta da olsa adam ikramda bulunuyor.. Ha bu iş çapul çupul almaya benzemiyor tamam ama mebla ciddi ve yüksek.. İlla ki ufak çapta da olsa bi ikram beklerdim ama 5 kuruş indirim yok.. Böyle olursa alamam ki zaten..

32
Tamam size göre takoz olan şey bir çok kişiyi mutlu ediyor ve güzel geliyor olabilir.. Tıpkı benim sevdiğim gibi.. Bugün eskişehir vw plazaya gittim.. Tam kapatıyolardı anca 10 dk ilgilenebildiler.. Fakat araçta 5 kuruş indirim bile yapmadılar.. Peşin para da olsa kredili de olsa fiyatlarımız aynı dediler.. 37.790 TL fiat çektiler (TRENDLİNE)'ına.. comfortline daha pahalı tabii.. Araçta aldıktan sonra herhangi bir arıza olur diye korkuyorum diye sorduğumda araç bu olur mu olur dedi.. Bu hiç bana sıcak gelmedi açıkcası.. Dedikleriniz doğru sanırım sıfır araba alırken çok dikkat etmek lazım indir bindirde ezilen çizilen arabaları satma ihtimalleri de yüksek.. Neyse bakalım nasip artıkk....

33
Anladım abi çok teşekkür ederim cevaplarınız için.. Caddy düşünüyorum bende.. Sizlerden de istediğim bu fikirlerinizi paylaştıkça çok daha bilgi sahibi oluyorum ve kararımı içime sindiriyorum.. Özgür abi sana sordum ama görmedin sanırım müsait kaldığında cvp verirsen sevinirim dur tekrar yazayım..
-----------------

Peki tork önemlidir diyolar caddy 250 nm doblo 290 nm bu fark ettirmez mi ? Bir de caddy nin yakıtını ölçtün mü abi ne kadar yakıyor ? fabrika verisini hiçbir zaman tutturamıyoruz doğal olarak ne hikmetse.. Aracı kaça aldın abi peşin olarak tıko parada ne yapıyorlar ?? ben hemen teslim almak isterim adını yazıyorlarmış 1-2 ay sonra alıyorsun falan dediler bir de yaww ??

34
İyiki yeni caddy si olan biri yazdı bana :) cvp bekliyorum abi sağol cevapların için..

35
Keşke deneme imkanımız olsaydı abi.. Peki tork önemlidir diyolar caddy 250 nm doblo 290 nm bu fark ettirmez mi ? Bir de caddy nin yakıtını ölçtün mü abi ne kadar yakıyor ? fabrika verisini hiçbir zaman tutturamıyoruz doğal olarak ne hikmetse.. Aracı kaça aldın abi peşin olarak tıko parada ne yapıyorlar ?? ben hemen teslim almak isterim adını yazıyorlarmış 1-2 ay sonra alıyorsun falan dediler bir de yaww.. ???

36
Cevabın için çok teşekkür ederim özgür abi.. Çok ama çok hoşuma gidiyor yeni caddy nin görüntüsü.. Onda karar kılmak istiyorum fakat işte söylediğim gibi aklıma takılan sorular var.. Mesela kullanan yazmış burada turbo sorunu baskı balata sorunu klima sorunu vs. alman motoruna yakıştıramamışlar aldığıma alacağıma pişman oldum diyenler bile duydum.. Bende aldığım araçtan böyle birşeyler çıkmasından yada kısa bir süre sonra olmasından dolayı korkuyorum.. Malum parçaları da oldukça pahalı.. Yeni doblo 290 nm yeni caddy ise 250 nm (1500 devir) performans olarak caddy alırsam doblo tarafından geçilmeye korkarım açıkcası :) test etme imkanım olsa keşke aracı 0-100 kaç saniye ? gidişi falan nasıl ? eski kasa caddy ler bile 105 beygir di bunu neden 102 beygire düşürmüşler anlamadım motor 1.6 oldu diye.. 1.9 life tdi 105 beygir bir caddy 1.6 102 beygiri geçer mi acaba ? Sorularımı cevaplarsan çok sevinirim abi teşekkürler şimdiden..

37
cevap yok mu arkadaşlar ?????

38
vallahi açık konuşmak gerekirse biraz sıkıştırırım arabayı.. O da an oluyo ya biriyle kapışıyosun.. Yada araba solluyosun.. Bunlardan dolayı yer mi baskı balatayı ya da turboyu ?? Bir de yeni caddy nin gidişi ve yakıtı hakkında tam bilgiye sahip olunca kesin karar vermiş olacam inş. :)

39
Prototipler / Ynt: 2011 VW Caddy
« : 20 Aralık 2010, 14:00:53 »
Yeni caddy almayı düşünüyorum.. Fakat turbo, baskı balata klima gibi sık arızalar verdiğini duydum acaba buna benzer bir sorun yaşayıp pişman olurmuyum sizce ? motor gücü düşük gibi geldi bana.. Gidişi nasıldır acaba.. Arkalar makaslı mı? yeni dobloda bi-link bağımsız süspansiyon var mesela.. doblodaki süspansiyon sisteminden daha mı kötü şimdi bu ? Bilgilendirirseniz çok sevinirim..

40
cevap yok mu arkadaşlar ??

41
Evet dediğiniz gibi sanırım.. Çünkü bunu artık herkesten duydum.. Ama sonuçta alman malı.. Almanlar yaparsa en iyisini yapar gibi duyumlar da alıyorum fakat araçların turbo, baskı balata, klima vs. gibi sık sık arızalar vermesine anlam veremiyorum.. Yeni caddy'de bu kronikleşmiş sorunlar kalktımı acaba merak ediyorum. Alan arkadaşlardan yardım istiyorum aracın bu sorunlarıyla ilgili.. Merak ettiğim bir şey daha var 1.6 nın 1.9 a göre performansı nasıl ? 1.6 102 hp (yeni caddy) ile 1.9 105 hp 2007-2008 kasa life tdi caddy arasında..

42
abi 1.3 ün 8 lt yakması gayet normal şimdi 1. cisi sıfırdır aracın motoru daha açılmamıştır.. şehir içidir ve full gazdaki yakıt tüketimidir o.. Ama inan açılmış 2.0 motorun sert kullanımıda o civarlarda oluyor.. Merak ettiklerim caddy'nin gücü, yakıtı ve sorun çıkarıp çıkarmaması..

Sayfa: 1 2 [3] 4