İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - selcukan43

Sayfa: 1 [2] 3 4
15
Golf VI / Ynt: Golf 6 aracımın iç ve klima kokusu
« : 17 Ağustos 2014, 16:05:54 »
Peki bu orjinal paspaslardan temin edebileceğim yer var mı servis harici ? Servis 260 TL istedi çünkü.. Kesin ve net olarak halılardan mı geliyo bu aracın ilk mis gibi şekerli kokusu ?  Bir de klima dan gelen kokuya ne yapabilirim ?

16
Golf VI / Ynt: Golf 6 aracımın iç ve klima kokusu
« : 17 Ağustos 2014, 14:08:50 »
Yok ben aracı ilk aldığım zamanlar koku vardı güzel güzel geliyodu.. Fakat dediğim gibi bilenlerden yardım istiyorum.

17
Golf VI / Golf 6 aracımın iç ve klima kokusu
« : 17 Ağustos 2014, 01:31:13 »
Merhaba arkadaşlar, golf 2012 model dizel bluemotion aracım var.. 40. bin kilometrede 2. el olarak aldım şu anda 59 bin km de.. bakımlarını hiç eksik etmiyorum ama bir sorum var.. Aracı ilk aldığımda kendine has kokusu vardı çok tatlı şekerli vanilin gibi bişey. Fakat son zamanlarda gelmiyor bu koku.. Polen filtresine kadar değiştirdim ama koku gitti.. Bir tek fan'ı sıcak konumda çalıştırdığımda çok nadir geliyor eskisi gibi yoğun değil.. bu koku neyin nesiydi acaba nasıl geri getirebilirim ? Yanlız aracın orjinal halı paspaslarını çamaşır makinasına atıp yıkadıktan sonra kayboldu koku.. Alakası olabilir mi ? Klimayı çalıştırdığım zaman ise nem li su kokusu geliyor.. Polen filtresini de değiştirdim klima gazına da baktırdım. Fakat bi sorun görünmüyor.. Neden olabilir ? Teşekkürler.

18
İnşallah kötü bişey çıkmaz. Yani temennim o :) bu alman malı araçlar bizi hiç üzmesin isterim.. İnşallah da öyle olur..

19
Gerçekten miiiiii.. Çok şükür 1 tane de olsa iyi plaza çıkacak karşıma o zaman sayende desene.. Türkiyenin neresinde olursa olsun giderim hele ki güleryüz, ilgi ve indirim yapsınlar :) indirim yaparlar mı acaba ? Yoksa onlarda katımıdır diğerleri gibi ??

20
performansında sorun yoksa turbonda da büyük ihtimalle sorun yoktur fakat bu hiçbir sorun olmayacağı anlamına da gelmez gidiyor olabilir yine de serviste baktır ve sonucunu mümkünse buraya yaz.. Bir ihtimal daha ses kısık kısık ve ara ara geliyorsa yani sürekli değilse alternatörün bilyaları dağılmış olabilir..

21
Biliyormusunuz 5 Temmuz 2011 tarihi ile 2011 model caddy trendline 41.370 trend+dsg 44.970.. comfortline 46.209 comfort+dsg 49.809 Bin TL'ye fırlamış.. Kim dur diyecek acaba bu artan fiyatlara.. Aylar önce de sıra davası vardı gün veriliyordu fakat 500 TL bile indirim yapmamalarını da anlamıyorum.. Bakanlık'ta görev yapan bir kişi bile "HOŞGELDİNİZ", "BUYRUN" gibi sıcaklık gösterebiliyorken vw plazaya girdiğinizde "evet ne vardı ??" gibi bir tepki almak çok ama çok şaşırtıcı oluyor.. Bu neden oluyor anlamıyorum.. Tavsiye edeceğiniz bir plaza varmı acaba..

22
Artan bir motor sesi demişsin nasıl bir motor sesi bu ?? Yani normalin dışında duyduğun motor sesinden farklı olarak nasıl bir ses ?? Turbo dan gelen ses demişsin.. Turbo devreye girdiği zaman bıçaklarından gelen ses anormal bir durum değildir. Fakat bu ses çok çok aşırıysa turbo elden gidiyor demektir.. Yani diyeceğim o ki turbodan gelen tıslama sesi aşırı değilse bu çok çok normal.. Araç duruyorken de varmı o tıslama sesi ???

23
Evet sanırım o şekilde.. Düz vites bir araba otomatik vites arabalar gibi ayağını frenden çekince malesef yürümüyor.. Bunun da dediğiniz gibi hill holder'la alakası yok.. pöff..

24
Yorumunuz için teşekkürler, fakat net sorum şu.. sizin de aracınız da hill holder (yokuş yukarı kalkış) desteği yok sanırım.. hill holder sistemi otomatik vites arabada düz yolda iken de araçta ayağınızı frenden çektiğiniz andan itibaren gaza basmadan araç yürümeye başlar.. Düz vites te de bu olay varmı onu merak ediyorum.. Olabilir diye 1 yorum gelmiş şu ana kadar ama net bir cevap verebilecek varmı.. Bulunduğum yerde vw plazası yok onun için gidip incelemem de çok zor.. zaten 2 kere eskişehire gittim birinde pazar günleri kapalıymış diğerinde de plaza kapanıyordu..

25
Yine cevap yazan hiçkimse yok ya :(

26
Evet sorum güncel en çok merak ettiklerimden birisii.. Ama düz vitesinde varmı ??

Alıntı
yanlız merak ettiğim bişey var ? Bende 2009 civic vardı otomatik.. Yokuş yukarı kalkış desteğine kadar hepsi vardı yanlız bu yokuş yukarı kalkış desteği düz yolda da çalışıyordu yani düz yolda frenden çekince ayağını araç yürümeye başlıyordu ve bu çok ama çok hoş bişeydi acaba 2011 model caddy'nin yokuş yukarı kalkış özelliğinde de varmı acaba bu özellik ? Bilenler bi söleyiversin allaseenn..

27
Usta bu kadar mı tesadüf olur yaa :) Allah kaza bela vermesin güle güle binmeniz dileğiyle inşallah.. Bende sıfır caddy almayı düşünüyorum ve abimler ankarada olduğu için önce onlara sonra bolu'dan istanbula gitmeyi düşünüyorum.. İstanbul'dan da bursa üzerinden dönmeyi düşünüyorum bakalım nasip :) yanlız merak ettiğim bişey var ? Bende 2009 civic vardı otomatik.. Yokuş yukarı kalkış desteğine kadar hepsi vardı yanlız bu yokuş yukarı kalkış desteği düz yolda da çalışıyordu yani düz yolda frenden çekince ayağını araç yürümeye başlıyordu ve bu çok ama çok hoş bişeydi acaba 2011 model caddy'nin yokuş yukarı kalkış özelliğinde de varmı acaba bu özellik ? Bilenler bi söleyiversin allaseenn :) :)

Bu arada demişsin ya caddy ni ver sana 2 tane doblo verelim diye.. Ben olsam kabul ederdim yaww.. Sonra o 2 dobloyu da satar sıfır bi tane caddy alırdım :D geri kalan paraylada güzel bi türkiye turu :D :D :D :D

28
Yok ya doblo'nun bağımsız süspansiyonları kesinlikle hız yapmana engel değil.. Olur mu öyle şey.. Üstüne üstelik bu bir konfor ayrıcalık katıyor hatta.. Keşke yeni caddy'de de olsaymış.. Caddy'nin büyük eksiklerinden birisi bu diğeri ise arka camların otomatik olmaması.. Ama yeni doblo'nun da eksikleri var arka kampanalar, geliştirilmemiş kadran, basit görünümlü düğmeler, çirkin ön görünümü vs.. Yeni caddy comfortline gelmiş bu arada.. şöyle de bir seçenek sunuyorlar.. 1000-2000 km olanlar var 1-2 milyar daha aşağı veriyolar.. Sıfırı ile arasında sadece km farkı mı var tartışılır işte..

Sayfa: 1 [2] 3 4