İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - saxi_saxi

Sayfa: 1 [2] 3 4 5
15
turbonun aktif olarak hissedilmeye başladığı devirler vardır. buda max. tork devrine yakın biraz fazla bir devirde hissedilir. arkadaşın onu söylemesinin nedeni şu;

daha yüksek devirlerde etkisini arttıran turbo silindirler içerisine daha fazla hava basar. bunu gören ecu yakıt miktarını bir miktar arttırır. bu nedenle yakıta yansır bu artış.

16
bence hızınızın düşmesi yakıtınızı o kadar etkilemez zira alınan değerler 100km için ortalamadır. ben bunu farkettim.

min 5,3 ile aldığım yolu babam sürekli 100-105km ile geldi ve 5.1 aldı. o zaman anladımki yerine göre hızı ayarlamak en iyisi.

17
çok teşekkürler haber için. ama ben yaptırmam böyle daha hoş benim için :)

18
düz ve birazda olsun eğimli yollarda 90 üzerşne çıkarsanız ortalama düşer daha da uzun yol yapar. ama vallahi size maşallah 1.9 luk caddy ile kasım kasım kasılarak o değerleri çıkarıyorum ben. tabi yakıt tankıda biraz küçk.

19
DSG aracım CaddyDSG kardeş  ;)

20
uzun yol ortalama 7.7 bana biraz fazla geldi.

+

vw yol pcden sonuna kadar emin olabilirsin. ben hem ypl pc den km tutuyorum hemde gazdiğim gittiğim yolları bildiğim için km hesabı yapıyorum ve 10km şaşmıyor valla.
sürekli durmadan depo bitene kadar uzun yol yapacak olsam 1000km üeri garanti diyorum ben.

21
Caddy, Transporter ve Caravelle / Ynt: Caddy == Sorun??
« : 20 Haziran 2009, 19:11:32 »
cok sIk olmamakla beraber boyle vakalar olmus..Her markada baski balata kullanici hatasina girer ama 10 bin km de olmasi ironik olmus.Bende ayni model DSG alarak sorun var ise bile bastan cozdum.. daha cok ailenizle kullancaksaniz DSG otomatik sanziman alarak bircok problemi gozardi edin. Ancak 60 bin bakimini 600 TL oldugu duyumlarini aliyorum... Buda otomatik sansizmanin KDV`si bence.. :)

bugün sormaya gittim. eski gönen yeni vosmer izmirde, aracım 58bini geçti. bayana dedik babamlar araç caddy 60binde ne olur ne tutar. bir fiyat çıkardı 240tl gibi bişeydi. SOnra ben dedim araç dsg diye ardndan yeni fiyat geldi 580YTL indirimli fiyat. sadece dsg için alınanfark ortada :tamamdir

22
vw ler nazik araçlar, kullananında nazik olması lazım  ;D

23
allah vermeye arıza durumunda dediğin doğru ancak vw firması mekanik garantisi veriyor.

bir baskı balata içinde 3000YTL ve üzeri fiyat veriyolar.ikiside aynı oluyor  :)

24
dsg şanzıman pek tavsiye etmem.ama büyük şehirdeysen o başka :D
nedeni ne acaba tavsiye etmemenizin?

25
caddy d line bende  :tamamdir

özellikle DSG şanzıman  ;)

26
nasıl yolda tutamam af buyur ama anl ^-^amadım
kötü bir anlamda değil ha aman yanlış anlaşılma olmasın. çok daha üçlü ve seri olur o manda demek istedim.

zaten orjinal değerleri ile araç gerçekten çok yeterli birde chip tuning i yaparsan caddy mükemmel bir araç olur. 130PS ve 300-310NM değerlerinde caddy'ler var. çok güzel.

yolda tutamazsını yol tutuşu kötü algılama. bizzat babamda bende denedik onu gerçekten çok hoş gidiyor araç  :bekleriz:

27
kardeş biz caddy aldık. gerçekten çok memnunuz. yakıt olsun hız güç olsun. kesinlikle tatmin edici.

870km falan yol yaptık ancak döndüm izmire. yine 5.2 gittim 5.3 ortalama ile geldim. 870km den sonra 220km giderim diyor araba ki dsg şanzımanlı birde. tavsiye ederim. yakıt yönünden manueller dahada az harcıyorlar, onuda tercih edebilirsin. ama ondanda baskı balata sorunu var bazılarında, bu nedenle dsg aldık biz.

D line olmasada Life dsg alabilirsin. tercihin şimdiden hayırlı olsun

artı olarak chip tuning caddye yaparsan yolda tutamazsın ha  ;)

28
evet. az yakıt için çok kasarım aslında ama hız sınırlarına uyuyorum. 60 gördüğüm yerde 60km yi geçmem. normal yollarda sınır 90 ise 90km ile gidiyorum. otobandada kimi zaman sürekli 100km ile  :)

yani az değil ama. 201km yol. 3 saat 7 dakikada çok normal. e dikili sonrasında yollarda kırmızı ışıklar var. dur kalk yapıyoruz birde. ama genel olarak sakin bir kullanıcıyım  :tamamdir

 :saygılar

Sayfa: 1 [2] 3 4 5