İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - erbugboy

Sayfa: [1]
1
Bilgi verdiğin için teşekkür ederim .
Araba araştırmaya devam ediyorum.Piyasada araba bulmak zor.Bi arkadaş IBIZA tavsiye etti 2003 sonrasında VW olaya el atmış.Bu ara aklımda oda var..

2
Nedir özellikleri,fiyatı,bakım ,hasar vs durumu?

3
Herkese slm.İlk arabamı alıcam zun araştırmalardan sonraki bu süreç beni gerçekten çok yordu VW POLO almaya karar verdim.Piyasayı araştırıyorum ve bir sürü farklı yorum ve tabiki hepsi bayandan(yollarda erkek sürücüler arabalarını satmıyor sanırım ) bir sürü araba var.Bu konuda tavsiyelere ihtiyacım var.Öncelikle yuvarlak farlı 2004 POLO nasıldır?Ben şahsen tek farklı 2001-2002 model bir poloyu tercih ederim fakat temizini bulmak zor?
Yardım lütfen ... 
 
 

4
Herkese slm.İlk arabamı alıcam zun araştırmalardan sonraki bu süreç beni gerçekten çok yordu VW POLO almaya karar verdim.Piyasayı araştırıyorum ve bir sürü farklı yorum ve tabiki hepsi bayandan(yollarda erkek sürücüler arabalarını satmıyor sanırım :)) bir sürü araba var.Bu konuda tavsiyelere ihtiyacım var.Öncelikle yuvarlak farlı 2004 POLO nasıldır?Ben şahsen tek farklı 2001-2002 model bir poloyu tercih ederim fakat temizini bulmak zor?
Yardım lütfen ...

Sayfa: [1]