İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - fehmier

Sayfa: [1]
1
Golf IV / Ynt: Golf 4 bagaj kilidi sorunu
« : 13 Temmuz 2016, 22:54:28 »
Bu parcalar icin hangi mekanizmayi almam gerektigini bilmiyorum. Yardimci olursaniz. Kilit tamir takimi dendi ama kilit tamir takimini internetten aratinca farkli birseyler cikiyor.

2
Golf IV / Golf 4 bagaj kilidi sorunu
« : 13 Temmuz 2016, 12:40:20 »

Arkadaslar bu benim bagaj kilidim.




Bunlarda olmasi gerekenler. Bende eksik ve kirik olan parcalari nereden bulabilirim yada hangi tamir kitlerinde bulunur yardimci olursaniz cok sevinirim. Tesekkurler

3
Rica ederim

4
Arkadaslar yabanci sitelerden de baktigim gibi sorun geri vites musurunden kaynaklaniyormus degistirdikten sonra hic bir problem kalmadi bilginize.

5
Sanayide komple tesisati kontrol ettiler birsey cikmadi. Simdi servisteyim bakalim ne cikacak. Ilk defa arac kullaniyorum ilk aracimda baya bir masraf cikardi bana. Sorun neyden kaynaklaniyorsa buraya yazarim olurda baskasinin basina gelirse ugrasmadan halletmis olur.

6
Arkadaslar benim aracim 99 comfortline hiz saati ve geri vites lambasinin sigortasi  ayni anda yaniyor. Her sigorta degisimim bir gun suruyor. Basina boyle birsey gelen arkadaslar yardimci olabilir mi? Sanayiden cikmaz olduk.

Sayfa: [1]