İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - mkkpnar

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 7 ... 9
29
Polo 6N / Ynt: LPG meter
« : 31 Aralık 2015, 11:51:26 »
fıyatı yuksek bır urun. ne kadar dogru gosterıyor tartısılır;) kullanan arkadas varsa netlestırır konuyu ;)ama en saglıklısı km hesabı yapılmasıdır.

30
arac lpg lı lovato marka lpg var  ılk calısıpta ısınana kadar bısey yok ısındıktan snra (tahmınım otomatık cıkle kapattıktan sona ) devır dalgalanması yapıo sonrada stop edıo bogaz kelebegı gayet temız kırlenme gıbı bı durum yok atesleme bobını yenı degstı dıstrıbıtor mılınde boşlukta yok gayet sabıt duruyo sadece bı sfer aku kutup basını temızlemek ıcın sokmustum  sanayıde bıkaç vw servısıne sordum acaba bogaz kelebegı adaptasyon ıstıyomu dıe aracı stop edıp calıstırınca kndı adaptasyonunu otomatık yapıo dedıler aklıma bıtek hava fıltresınden cıkan tırtıklı hortum ıcındekı klıper geldı benzer konularda arastrdım kımısı yenısını almıs kımısı sokmus ıptal etmıs net bısey soyleyen yok arabamdan gayet memnunum fakat bu devır dalgalanmasyla stop etme sorunu arabadan soguttu artık bı cozum bulmak ıstıyorum

akü kutup baslarını soktuysenız mutlaka adaptasyonu yaptırın ve lpg cıye gıdıp tekrardan ayar yaptırın . insanlar ugrasmak ıstemıyor artık kestırıp atıyorlar. siz mutlaka ince ayarlarınızı yaptırın. eger duzelmezse baska cozum arıcaz ;)

31
Polo 6N / Ynt: stop sorunu lpg de
« : 17 Kasım 2015, 09:23:38 »
Hararet musuru kesinlikle orjinal mi ? Onu tekrar gozden gecirin bence , lpg isisini kis kosullarina gore ayarlatin, ve kirmizi enjektorlere baktirin, ben siyah horizon enjektorden taktirdim kalmadi sorun , ve simdi onlardan daha kaliteli enjektorler urettiler , ankarada isen ivedik organize 88 oto 1. Bolgede sistem muhendislik lpg , orda iri yari olan onur ustayi bul ve derdini anlat butun degistirdigin parcalari.o kesin cozucek senin sikintini

Oraya mutlaka git lpg ile sikintin var cozulucektir;)

32
Polo 6N / Ynt: Otomatik 6n kullanici yorumlari ?
« : 21 Ekim 2015, 16:26:40 »
oncelıkle merhaba ;) ben 3 yıldır otomatik polo kullanıyorum 97 model. 4 ileri sanzuman mevcut keske 5 ılerı olsaydı dıyorum. kesınlıkle sorun cıkaran bı sanzuman degıl. opel olsun pejo olsun denk sınıftakı araclara gore cok serı ve atak. devrınde kullanırsanda gayet ekonomıktır. temız bır arac bulursan kesınlıkle kacırma derım .

33
Polo 6N / Ynt: Yakışıklı 6N' ler...
« : 05 Eylül 2015, 14:17:44 »
3500 km bu sene yol yptım çok buyuk faydsını gördüm tbi 2 çoçuk olunca işler baya değişiyor öncelikle yakıta etkisini görmedim çok sert rüzgarlarda yan rüzgarlarda hafiften hissettiriyor kendini ama 120 km geçmedim bikaç defa 140 gördüm sıkıntı yok fiyat 349 tl ye aldım bahause dan bazen 399 tl çıkıyor görsel olrakçok güzel duruyor ayaklarda thule marka 200 euro civarı o en iyisi alçak modeli ayaklar çok sağlam bagaj küçük geliyorsa mutlaka al derim çok faydası var kışın sökücem ama şimdide piknik masam piknik sandalyelerim o tür şeyler var içinde

cok tesekkur ederım kardesım;) bugun baktım bıraz dedıgın gıbı fıyatlar o cıvarda.en onemlısı ayakları tabı fıyatlarıda baya yuksek .butcemı ayarladıktan sonra alıcam ınsallah ;)bırde portbajı araç gövde rengine boyatmayı dusunuyorum o zaman cok şık duruyor.

34
Polo 6N / Ynt: Yakışıklı 6N' ler...
« : 04 Eylül 2015, 15:31:37 »


arkadasım portbagaj oncelıkle cok yakısmıs ,bagaj dolu ıse faydası buyuk,gorsel olarakta cok sey katmıs. bende ankarada arıyorum port bagaj yardımın dokunursa sevınırım. markası montajı agırlık vs vs. ;)

35
Ah param olsa alır Köşeye koyarım

36
Konsol çerçevesini ben 1 yıl önce değiştirdim , orijinal bulmak zor 120 tl ye yan sanayi aldım , oto elektrikçi de montajını yaptırdım hiç bir sıkıntı yasamadım gayet sağlam ;) isini düzgün yapan bir ustaya gidip montaj yaptırın yoksa sıfır Ürünün tırnaklarını kirabilirler ;)

37
Polo 6N / Ynt: Eksik Parçalar
« : 17 Nisan 2015, 06:43:54 »
Parçalar normal de , bana gore işçilik cok , bu aralar parca fiyatlarına baya zam geldi dolar uçtu gitti  :o

38
Gayet orjinal duruyor, bence jant ve lastik ebatlar cok büyük olmamak şartıyla , onun disinda temizliğine ve bakımına Özen gösterin ;)

39
Polo 6N / Ynt: Lastik Önerisi
« : 27 Mart 2015, 20:22:04 »
Arkadaşlar merhaba,

Aracımın 4 lastiğini yenileyeceğim. Çünkü artık ömrünü doldurmuş durumda ve aracımı sarsıyor. İnternetten baktığım kadarıyla klasik olarak Michelin ve Bridgestone vs. diyorlar. Dikkatimi çeken diğer nokta ise benim bile ilk defa duyduğum Nokian marka lastik. Bizim araçlarımıza uyumu nasıldır? Bilen ve kullanan var mıdır daha önce?

Benimde dikkatimi çeken bi marka , kullananlar yazlık ve kislik modellerinden cok memnun , araştırmalarıma gore ıslak zeminde fren meselesi oldukça başarılı , ayrıca sessiz bir lastik .ben 175-70-13 ebatini alıcam nokian i3 modeli ! Bu arada heryerde satılan bir marka degil

40
Polo 6N / Ynt: Plasti Dip ile Araç İçi Renk Değişimi
« : 27 Mart 2015, 20:18:51 »
Bugun sipariş verdim boyaları pazar gün boyayacagim insl dikkat etmem gereken neler var yazarsaniz sevinirim

Uygulamanı resimli olarak paylaşırsan cok sevinirim

41
Polo 6N / Ynt: Yağlı mı? Gazlı mı ?
« : 25 Mart 2015, 16:22:13 »
Bu olayı bende Öğrenmek istiyorum Üzerindeki orjinal olanlar Gazlı mı Yağlı mı hangisi daha iyidir ?

42
Polo 6N / Ynt: SPOR HELEZON HAKKINDA
« : 11 Şubat 2015, 20:48:33 »
yayda markalı bişey alın ole 150 tl ile olmaz o iş bence :D


Yakıt cok etkilenir mı bu ölçülerde ? Tabi ucuz yay ise yaramaz tavsiye edebileceğiniz marka var mı ?

Sayfa: 1 2 [3] 4 5 6 7 ... 9