İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - mkkpnar

Sayfa: 1 [2] 3 4 5 6 ... 9
15
Otomobilim / Ynt: T(ü)RK MK4
« : 22 Şubat 2016, 18:00:58 »
oncelıkle hayırlı olsun .Kazasız surusler dılerım. Aracınızda tamponlar ve asırı ınce yanak lastıklerınız goze batıyor . Daha sade sekılde kullanabılırsınız. İnanın goze daha hos ve dırılıgını on plana cıkarırsınız.

16
Polo 6N / Ynt: Ön balata,disk değişimi yaptırdım ....
« : 19 Şubat 2016, 00:13:25 »
Markalarını söylediler ama hatırlamıyorum.Ustamla beraber gittik aldık balata ve diskin alman markası olduğunu söyledi o kadar...

orjinal veya kaliteli yedek parça kullanmaya ozen gosterin ;) on takımda degısıklık olduguna gore rot ayarınızı mutlaka yaptırın . kazasız sürüşler ;)

17
Polo 6N / Ynt: Ön balata,disk değişimi yaptırdım ....
« : 18 Şubat 2016, 18:21:51 »
Ga
Merhaba arkadaşlar ön fren balataları ,diskler,tabla burcları,sağ rotil değişti birde tabla burcunun tablaya yerleştirilmesi 250 tl, işçilik 100 tl, toplamda 350 tl tuttu.yorumlarınızı bekliyorum ;)..

Gayet normal fiyat bence , Değişime giren parçaların markaları neler acaba ?

18
Genel / Ynt: Bugun otomobiline ne yaptin ? konusu...
« : 12 Şubat 2016, 14:57:18 »


Bugun aracım Yaylandı H&R 3 cm Yay taktırdım  :D

19
Otomobilim / Ynt: Üye araç fotoğraf albümü
« : 07 Şubat 2016, 23:34:18 »

20
Polo 6N / Ynt: Polo 6n Elektrikli Ayna Ayar Butonu
« : 03 Şubat 2016, 18:19:00 »
2000 model polo 6n aracıma elektrikli ayna ayar butonunu nasıl bulabilirim.



yedekparca dukkanlarına bakınız, yada cıkmacılarda bulabılırsınız ;)

21
Porçöz karışımını mı makineye bağlatmayı mı yaptırdınız? Makineye bağlattınız ve sorununuz çözülmediyse eğer, sizdeki tıkanıklık çok ciddi seviyelerde. Çünkü cihazın çalışma mantığı neredeyse tüm radyatörleri açabilecek güçte. Mesela ben yaptırdığımda en az 45 dakika makineye bağlı kaldı araç. Sonrasında da radyatöre hava verildi. Hava verildikten sonra, temiz su ile hava basıldı. Zaten usta ''buna rağmen de sıcak vermezse mecbur değişecek'' demişti. Gerçekten çok uğraştı. Size de mesaj olarak gönderdim yaptırdığım yerin bilgilerini.

Kalorifer sorunu yaşayan arkadaşlar, direk göğsü söktürmeyin. Öncelikle kalorifer radyatör temizleme makinalarına sokun, bir artısını göremezseniz söktürün. Zaten birçok yer, işe yaramadığında para almıyor. Ben bu işi 100TL ye hallettim. Ama tabi radyatörü patlatma riski her zaman var. Zaten her halükarda o radyatör değişecekse eğer, patladığında değiştirirsiniz.

Konumu gereği, motor suyundaki bütün pislikler bizim kaloriferde birikiyor. Çoğu araçta yatay duran radyatör, bizim araçta dikey durduğu için pislikler içerisinde birikiyor. Kalorifer radyatörünün kanalları da ufak olduğu için hemen tıkanabiliyor. Tıkanması çok normal yani. Bunun antifriz kullanımıyla falan alakası yok. Resmen kum ve taş parçaları çıktı kaloriferimden..

Birde sizin dedıgınız yere gıtmekte fayda var belki etkili olabılır. Cok tesekurler yardımlarınız ıcın.

22
Aynı sorun bende de vardı. Geçen hafta %50 su - %50 porçöz karışımı ile kalorifer radyatörünü temizlettim ancak herhangi bir düzelme olmadı. Bugün aracı sanayide kalorifer radyatörünü temizleyen bir makine var demiştim ona sokturttum. İçinden bir sürü pislik ve pas çıktı. 100TL verdim ve şu an kalorifer cehennem gibi ısınıyor. Göğüsü söktürmeden bu cihaz ile temizletmeyi bir deneyin bence..

onu yaptırdım bır kere ama o kadar etkılı olmadı sanırım. tekrardan baska bır yere yaptırsam ıkıncı kez patlama sıkıntısı olur mu acaba ?

23
Polo 6N / Ynt: Araca binince gaz kokusu
« : 26 Ocak 2016, 23:11:50 »
Atiker servisine gittim, adam heryerine bakti, sıkıntı şuan geçmiş durumda ama ipragazda devam edicem sanırım. Aygazda 35 kuruş yakıyordu, bakalım bunda ne olacak.

milangaz ve shell den alırım hep hemen hemen aynı km lerde gıdıyor. ankarada lpg ustam ve bazı kısıler bu ısın ıcınde olanlar opetten almayın ıcınde geregınden fazla katkı maddesı oldugunu ve lpg enjektorlerının omrunu kısalttıgını soyledıler.

24
Otomobilim / Ynt: Corrado 2.0 16v
« : 20 Ocak 2016, 13:35:28 »
ankarada ki diğer bulusmalarınızda aranızda olmak ısterım. aracınızı gercekten merak ettım Allah kaza bela gostermesın. güle güle kullanın.

25
sonuç olarak baktırdım telden değil kopmle torpido söküldü kalorifer kazanı petek temizlendi 250 tl işcilik verdim ama süper tek kademede bile sıcak yetiyo içeriye kaçarı yokmuş yalnız şunu söyliyim sağdaki torpidonun kapağını söküldüğü zaman bölümün arkasında bi kapak var süngerden eğerr o kapak deforme olmuşşa ondan hava veriyor dediler normalde torpidoyu sökmeden yapıcaktı ama iki kapak var bi diğeride torpidonun ortasında benimkide ordan sıkıntı olduğu için söktüler bunu belirtiyim

benım problemımde aynı uflemede sıkıntı yok ama eskısı gıbı yakmıyor kalorıfer kademe artınca serınlemeye baslıyor. bu torpıdo kapagının ordakı sunger falan detaylı anlatır mısınız ? bırde komple gogus sokulmeden yapılabılıyor mu ?

26
Polo 6N / Ynt: Boğaz Kelebeği Cıkması
« : 18 Ocak 2016, 12:56:54 »
Merhaba arkadaslar 98 model hb polo kullanıcısıyım aracımdakı boğaz kelebegı cın malı oldugundan hc duzen tutmuyo devır dalgalanması stop sorunu yasıyorum gaz ayarı otomasyon temızlık hepsını yaptrdım sorun tam olarak duzelmedı usta orjınal kelebek almamı ıstedı yoksa devmlı aynı sorunu yasayacagımı soledı orjınal bogaz kelebegı 750 lıra cıvarı buda baya bı pahalı ankara ostımde vw cıkma parçları satan bı yer buldum boğaz kelebegıne orjınal cıkmasına 250 lıra dıyo szce ne yapmalıyım cıkma parca ıs yaparmı

ankara ıvedık hurdacılar sıtesınde golf oto var orjınal guvenılır cıkma parcalar mevcut . google da arastır golf oto cıkma yedek parca. ben cogu kez ordan orjınal cıkma parca aldım ve garantili ;)

27
benzınde herangı bı devır dalgalanması yada stop sorunu olmuyor kalıbrasyonun uzerıne yogunlasmamın nedenı de bu sıkıntı kutup basını sokup gerı taktıktan snra olmaya basladı  ne aksılıktır kı arabam 3 4 gunden berı benzınde gaz yemıyo pırpırpır olarak calısıo sankı patırdıyomus gıbı ne oluyo byle anlamadım hc bı arızm yokken bırden sorun cıkarmaya basladı gazda stop edıo devır dalgalanıo dıye ugrasırken smdıde benzınde pırpırlamaya basladı

kelebek acısını ayarlayamıyor olabılır.detaylı sekılde ayarlanması lazım.ustalara kulak asmayın guzelce adaptasyon yaptırın arkasından lpg ıcın ayarları ozellıkle basınc ayarlarını guzelce yapsınlar. gozlemlerınızı paylasın elımızden geldıgınce yardımcı oluruz ;)

28
Polo 6N / Ynt: Kaleriför tikaniklgi
« : 04 Ocak 2016, 11:21:11 »
aynı problem bende de var ankarada bıldıgınız usta varsa eger yonlendırebılırsınız .

Sayfa: 1 [2] 3 4 5 6 ... 9