İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Onamdar

Sayfa: 1 2 [3]
29
Evet arkadaşlar tekrardan bi kaç sorum olıcak size arabayı yeni aldım sayılır zaten ilk arabam dolayısıyla bu konuda pekde bi tecrübem yok.
Araba 97 golf 1,6 cl yazıyor ruhsatta ama forumdan anladıım kadarıyla 1,6 sport çünkü trafik sigortasındada öyle yazıyor. İlk sahibinden aldım zaten yakinen tanıdığım bir büyüğümdü kendisi oldukça temiz bi araba değişeni yada üzerine eklenen hiç bir şey yok fabrikadan nasıl çıktıysa öyleydi. Lpg lastik baskı balata bakımlarını filan yaptırdım. Artık üzerine birşeyler koymaya başlıyayım diyorum ama nerden başlamalıyım ve bu işi izmirde iyi yapabilecek bi usta tanımıyorum. Bu konularda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
Daha sonra resimlerini çekip ekliycem.

30
Golf III / Golf 3 Abs beyni ve bir kaç soru
« : 07 Mart 2011, 15:50:42 »
Öncelikle merhaba yeni kayıt oldum gördüğünüz üzre:)..

Bi kaç konuda beni aydınlatabilirseniz çok sevinirim.

Öncelikle 1997 model golf 3 üm var ama araç ruhsatta 1,6 cl yazıyor trafik sigortasında da 1,6 sport yazıyor.Aft motor Abs klima ön camlar otomatik spor koltuklar ve kadranlar beyaz bide orjinal güzel bi jant var üzerinde. tam olarak modeli nedir.

bir başka konuda yakıt tüketimiyle alakalı lpg yi ilk taktırdığımda ( tam hacmini bilmiorum ama bagajda küçük bişey simit değil ama ) bi depoyla 220-250km gidiyordu şimdi 160-170km anca gidiyor filtreleri değişti ayarları da yapıldı. Brc marka.

ve en kallavi konuya geldim abs beyni yanmış yerine çıkma bi beyin arıyorum ama çok uçuk fiyatlardan bahsediyorlar bu konuda yardımcı olabilcek biri varsa gerçekten çok memnun olurum.

Son olarakda ilginç bi problem var mesela işten çıkıyorum bi 20 dk kullanıyorum motor fln ideal sıcaklığına ulaşıyo sora markete girmek için durduğumda bazen araba tekrar çalıştırırken zorlanıyo. marş basıyo ama motor çalışmıyo bu nedendir.

şimdiden çok teşekkürler ilgilenenler için

Sayfa: 1 2 [3]