İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - yiğit_42

Sayfa: [1]
1
Sohbet / Ynt: benzine bir haftada 2. zam
« : 30 Mart 2012, 20:21:27 »
o kadar çok para dağıtıyoruz ki sağa sola çok zenginmişiz gibi. ihracatı tekstil ve tarım ürünleri olunca mecburen bu paranın bir yerden çıkarılması lazım... onca mtv verdiğimiz yetmez gibi!

2
Golf IV / Ynt: bagaj kapagı acılmıyor.
« : 30 Mart 2012, 20:05:06 »
arkadaşlar her başınıza gelene golfün kronik sıkıntısı diyip durmayın.
bakımlı tutmazsanız 10 yaşını aşmış hangi marka model olsa sorun çıkarmaya başlar. kapak kitlenmeden önce arada bir yağlasanız menteşe ve kilitleri hiç bişeycik olmaz. ayrıca fıskiye hortumu konusunda haznesine tavsiye edilen haricinde bişeyler konulup tıkanmaya sebep olabilir. yada oynanmış ve güzel monte edilmemiş olabilir. kapı fitilleri donar kronik olur, bi defa yumuşatmamıştır daha fitilleri...  idare etsin diye bakım yaparsanız herşeye hazır olmanız gerekir haliyle.
biraz anlayışlı ve özeleştirili olun.
aracı sıfır almış olsanız ve onca senedir bütün bakımları en ince ayrıntısına kadar yapmış olsanız ne söyleseniz hakkınız olur.
ama böyle olmaz.
özkan bey golfü sizden çok seviyorumdur emin olun. ama yaygın bir arıza olduğu için öyle dedim. aynı şekilde iç plastiklerin soyulması da aynı şekilde...

3
Golf IV / Ynt: bagaj kapagı acılmıyor.
« : 29 Mart 2012, 11:30:51 »
golflerin klasik sorunu sanırım. arka cam sileceğine su geliyor mu? benim aracın önce bağaj açılmamaya başladı, sonra cama su gelmez oldu. bende forumdan araştırdım. bağaj kapağı döşemesi olan plastiği söktüm. su hortumu yerinden çıkmış. bastığım su da kilit mekanizmasına akmış. sonuç malum. elin yatkınsa söküp takması kolay. döşemenin el tutma yerlerindeki vidaları sök. sonra korkmadan asıl. mekanizmayı yağla. kolay gelsin.

4
var İdris usta;
bundan iki sene önce muş dan, van a tamir için gittim. eski sanayi sitesinde ismini hatırlamadığım bir ustaya götürdük. dükkanın önünde araç çok, usta ilgisiz. baktı etti olmadı. motor da alıp verme vardı. usta en son motor kapağını falan açacağız dedi. neyse dedim kalsın. ayrıldım ordan tesadüf sordum başka bir usta var mı diye. yeni sanayi sitesinde ( eski sitenin karşısına düşüyor yakın) idris usta var dediler. Giitim ustanın kardeşi varmış. adam baktı dinledi yerinden çıkmış bir hortum var dedi. iki dakikada buldu taktı araç hemen düzeldi. ustam borcum ne dedim. yok dedi ne yaptık. daha ne yapacaksın insanlık yaptın! zorla da olsa verdim birşeyler. iyi insanlar bitmemiş daha memlekette. şimdi oralar çok uzak bana. gidersen çok selam söyle....

5
Golf IV / Ynt: BU LASTİĞE NEDERSİNİZ ARKADAŞLAR ?
« : 14 Mayıs 2010, 17:30:41 »
yokohama kullanan var mı arkadaşlar yorumlarınız nedir?

6
Golf IV / Ynt: yağ ikaz lambası!!!
« : 14 Mayıs 2010, 17:19:25 »
aracın kilometresi kaçta. vw tarafından önceden servis zamanı bilgileri işleniyor. o kilometrelere geldiğinde servis uyarısı veriyor. servis komutu sildirme yaparsan düzelir diye düşünüyorum.
aracım 2001  ve 118 binde.

7
Golf IV / yağ ikaz lambası!!! (sorun çözüldü)
« : 14 Mayıs 2010, 15:42:57 »
slm arkadaşlar.
aracımın kontağını açtığımda ışıklar söndükten (marşa basmadan) 5-10 sn sonra uyarı sesiyle birlikte yağ ikaz lambası yanıyor ve almanca uyarı yazısı çıkıyor.aracımın yağı tam.usta bilgisayarda hata kodu bulamadı. daha önce böyle birşey yaşayan oldumu ne yapmalım?

arkadaşlar aracın bütün elektrik tesisatı ve müşürler kontrol edilmesine rağmen sıkıntı kadrandan çıktı tamiri yapıldı! bilginize...

8
Golf IV / Ynt: motor sıcaklığı
« : 03 Mart 2010, 16:18:20 »
teşekkürler maverick, sanırım termostat açık. müşürün değişme sebebi de sizin bahsettiğiniz arızalar üzerine olmuştu. bulunduğum yer hem servise hemde tamircilere uzak küçük bir ilçe o yüzden biraz bekliycek sanırım golfüm. umarım bir zararı olmaz motora...

9
Golf IV / Ynt: Kalkışlarda zorlanma
« : 02 Mart 2010, 10:54:25 »
benim 2001 comfort da 3000 de 100, 4000 de 120 bildiğim kadarıyla bunlar bizim araçlarda sabit arkadaşlar.

10
Golf IV / Ynt: debriyaj
« : 02 Mart 2010, 10:44:59 »
hayırlı olsun iyi günlerde kullan. eğer debriyaj o kadar yukardan kavrıyorsa balata bitmiş demektir. bunu değiştirdiğinde anlarsın. bence uzun yola çıkmayacaksan binebilirsin ama kullanım zevkini bozuyor.  3000 de 115 iyi yapıyormuş ben genelde benim arabada olduğu gibi 3000 de 100 diye biliyorum. aklın orda kalmasın imkan varsa değiştir....

11
Golf IV / Ynt: motor sıcaklığı
« : 01 Mart 2010, 22:01:38 »
arkadaşlar bilgisi olan varmı sorayım dedim termostat ile hararet müşirinin bağlantısı varmıdır? aracımın hararet müşiri değişti şimdi de motor ısınmaz oldu. bildiğim kadarıyla termostat belirli bir ısıda açılıp kapanan bağımsız bir sistem. acaba takılan müşir mi arızalı yada yanlış?

12
Golf IV / Ynt: Kelebek temizliği
« : 01 Mart 2010, 21:51:57 »
arkadaşlar benimde ilk devir oynamaları olmuştu (2001 comf.) daha sonra çalışmada zorluklar başladı. usta kelebek diye hemen atladı :) ama baktı değil sonra hava akış metre dedi olmadı, en son neden çıktı dersiniz hararet müşüründen! 20 liralık müşür arabamı boşuna hırpaladı. aklınızda bulunsun derim. fakat şimdi de bir sorun var arabamın harareti hareket halindeyken düşüyor. başına gelen varmı nedendir?

13
Golf IV / Ynt: golf4
« : 01 Mart 2010, 21:40:42 »
slm arkadaşlar benim 2001 comfort da da aynı sıkıntının biraz değişik versiyonu var. bağaj açık ışığı yanıyor ve iç aydınlatma ışıkları iptal oluyor. sorun acaba beyinden olabilir mi diye düşünüyorum. siz ne dersiniz?

Sayfa: [1]