İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - WOLFSBURG EDİTİON

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6
1
Scirocco ve Corrado / Ynt: Bu Scirocco tamir olur mu ?
« : 15 Haziran 2010, 19:18:47 »
2 seçenek var, ya arabayı yürütecek yada otaraftan bi kamyon denk getirip üstüne atıcak getircek, en ucuz yolu bu.. Kurtarıcı bandırmadan mudanyaya servet ister.. Ama o taraftan boş dönen bir kamyoncu mazot parasına + az bi kar la getirir..
haklısın erşan en mantıklı yol kamyonla olur diğer türlü komple zarar. birde ben arabayı direkt olarak bursa küçük sanayiye indiricem orda a'dan z'ye herşeyini çözeriz zannedersem.

2
Scirocco ve Corrado / Ynt: Bu Scirocco tamir olur mu ?
« : 09 Haziran 2010, 17:59:08 »
plaka değişmemiş aynı ruhsat kimin üstüne? ne istiosun arabaya volkan, ne masraf var  acil olarak çıkan?

3
Scirocco ve Corrado / Ynt: Bu Scirocco tamir olur mu ?
« : 09 Haziran 2010, 15:55:47 »
Sen şu Amerikan Scirocco nun sahibi misin?
  Her şeyini söyleyeyim abi,
1. Ben yaptırmaya değmez diye düşündüm ve yenisini aldım. Ancak parası bol olan hastası veya tamirci tanıdığı olan hastasına al derim.
2. 09.03.2007 tarihinde muayenesi bitti.
3. Motoru zayıf, yağ yakıyo. Debriyajıda görüyosun resimlerden. Motor gövdesine olan bağlantı kulakları koptu, döküm kaynağı lazım.
5. Çürüğü çok. Komple soyulup bi güzel elden geçmesi lazım.
6. Bursa'da iken bu araba Rally cross yarışlarında 2 şampiyonluğu varmış. Sol kapıdan kazası varmış galiba, su giriyo oradan arabaya ...
7. Araba yürümüyor, debriyajını burada yaparsan daha ucuza gelir, fakat buradada sağlam tamirci var mı bilmiyorum...
8. 475-500 TL arası bi vergi borcu var, Ben 1000tl istiyorum, vergi borcunuda ödeyince bana 500-525tl para kalacak.

Fakat bunlara rağmen, bugüne kadar bu arabadan aldığım sürüş keyfini yeni arabam dahil hiçbir arabadan almadım. Pedalları yumuşak, vitesleri çok rahat ve direksiyonuda çok kolay dönüyodu. Yeni arabamıda onun gibidir diye düşündüm fakat hayal kırıklığına uğradım biraz...

Başka sorun olursa cevaplayabilirim. Ötv yi bekliyorum zaten bende, yoksa çoktan hurdacıya vermiştim...

volkan merhaba bu aracı ben çok yakından tanıyorum, benim çok sevdiğim bi abimin arabası bursa mudanyada aynı mahalleden o zamanlar çok temiz ve orjinal bir araçtı. şuan bayağı yıpranmış gördüm aracı. araç duruyormu hala sende?

4
Kısmet bakalım gökhan bi aksilik olmassa gelebilirim bununla.

5
Güzel ve toplu araç neden satıyorsun  :t

Araç arkadaşın aracı, ilgilenemiyor ve sanırım nakite ihtiyacı var... ben bile niyetleniyorum ama bakalım hayırlısı...

6
Hayırlı satışlar JB motor ise 1500 cc :tamamdir benim oğlanın motordan  :sevgi:
Evet Haklısın erci 1,6 yazmışım ruhsattada 1.5 yazıyordu zaten, hemen düzeltiyorum. Bu arada yorum yapmamışsın kardeşşşş :sevgi:

8
Serhat abi www.sahibinden.com' beyaz cabrio var ama satan kişi olarak senin ismin yazıyor  ??? JB kodluymuş ben baktım hangi tip motor olduğunu bulamadım buluşmaya gelince detaylı inceleriz  ;)
Gökhancım aracın ilanını ben verdim, arkadaş satmayı düşünüyor, gerçekten kasa olarak çok temiz araç, pazar günü aksilik öıkmassa ordayım cabrioyla ;) Bu arada aracı satılık bölümünde paylaşacağım...

9
bugun ben bursadaydım, sabah mudanyada son dakikada ayaküstü serhat abiyle görüştük, ondan sonra gökhan a el freni telini bıraktım, kardeşi hakan la görüştük. döndüm :)
Mudanyaiskeleden giriş ve çıkış yapan mk1 ve mk2'nin hertürlü yolunu keserim haberiniz olsun ;) :D :tamamdir :sevgi:

10
Gökhan Mudanyadaki Beyaz cabriocuyu sonunda buldum :))) Adam 15 yıllık arkadaşım çıktı iyimi  :D Bi aksilik olmassa cabrioyu alıp geleceğim ama küçük bi vw'ci sorunu muaynesi yokmuş ;D ;D ;D Ama benim için önemli değil, her türlü çıkarım yola :tamamdir :sevgi:

11
Golf I / Ynt: Benim De GOLF'üm Var Artık
« : 14 Mart 2010, 21:45:27 »
İyi günlerde kullanman dileğiyle, kazasız, belasız cezasız... Hayırlı olsun... Resimleri paylaşırsan seviniriz;)

12
Golf II / Ynt: MK2 16V (KR) yeni aldım...
« : 13 Mart 2010, 10:23:42 »
Volkan hayırlı olsun mk2'n, gerçekten kupon bir araç yakalmışsın, kazasız günlerde kullanman dileğiyle. Bu arada 21 mart Misi Köyü buluşmasına sende katılırsan aracını inceleme fırsatı bulmuş oluruz. Buluşmayla ilgili bilgilere organizasyon bölümünden ulaşabilirsin.Bu arada sen hala mudanyadamı oturuyorsun yoksa Bursaya taşındınmı?

13
Turgut'cum yeni öğrendim, başın sağolsun, mekanı cennet olur inşallah... :-[ ( Olay Kurşunlu tarafındamı olmuş, bir arkadaştan öyle bir şey duydum) Allah sabır versin hepinize...

14
Gerçekten tebrikler... Ellerine, emeğine sağlık... "FIRST CLASS" bir çalışma. :sevgi:

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6