İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - okanpi

Sayfa: [1]
1
Polo 6N / Ynt: Polo Boğaz Kelebeği
« : 31 Ocak 2007, 11:40:29 »
Merhaba;

Ben foruma bugün katıldım. Bende 2000 model polo 1.4 comfort var ve ben de zamanında çok çektim bu boğaz kelebeğinden. İlk önce rölanti oynuyordu, temizleyelim dediler. Sorun çözüldü. Daha sonra bir gün sabah motor çalışmadı. Direkt değiştirdiler, çok da pahalı yaptılar (500 civarı - bi daha orjinal servisine götürmedim zaten). Şu anda o işlemin üzerinden 15000 km falan geçti yakın zamanda ortaya çıkan yeni bir problem var.

Özellikle motor soğukken çok olmak üzere hızlanırken motor 1900 devir civarında zınk diye bi hızlanmadan düşüyor sonra tekrar hızlanmaya devam ediyor (Bazen sabahları o devir civarında iken gazı köklememe rağmen 3-4 sn tıkanıp kalıyor). Arabamı çok seviyorum fakat bu tip problemler bezdirdi. İçim acıyor, zırt pırt servise gidiyorum bu yüzden. Neden olabilir ki? Yine bu kelebekten bi şey olmasın?

Tecrübesi veya önerisi olan arkadaş var ise çok sevinirim. Çünkü şu anki ustam bile bulamadı. Bujileri, buji kablolarını falan değiştirdi düzelmedi sorun.

Kolaylar gelsin!!

Sayfa: [1]