İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - adıge

Sayfa: [1] 2
1
Merhaba arkadaşlar ;

Dün sanayiye ustamın yanına gittim.2000-2500 devirdeki silkeleme ile ilgili olarak.Ben ateşleme bobinini değiştirelim ama sen bi bin ve kendin gör dedim.Beraber bindik ve dolaştık.Usta bana dediki bu ateşleme bobini ile alakalı değil.Golf 4 ve boraların kronik sorunu dedi.Şöyleki bu titremeyi şanzımandan dolayı yapıyormuş.Zamanla bu titreme artabilir diyor.Artar ise şanzımanı indirip yanlış hatırlamıyor isem yatak pimi var 2 adet onu tornada düzelttirip takacağız olmaz ise çıkma şanzıman alacaksın değiştireceğiz dedi.Ayrıca bi arkadaştada  bora vardı.Oda benim gibi titreme ile alakalı epey uğraşmış onada kronik sorun olarak söylemişler.Forumda bi çok arkadaş bu konu ile ilgili çözüm arıyordu belki yardımı olur.

Herkese kazasız sürüşler....

2
mustklc ;
Ben bugün bağlantı ayarlarında bi düzeltme yaptıracağım.Eğer düzelmez ise bu hali ile binmeye devam edeceğim.Ha olmadı çok zorlamam.senin gibi piyasasının altına bi rakama satar geçerim.oldum olası lpgli arabayı sevemedim.şu aralar  satıp iyi bir dizel araç alacak maddi gücüm olmadığı için mecbur lpg taktırdım.Böyle giderse harç borç bir dizel araç alcağım.
İlgin için teşekkürler....

3
06 onur teşekkür ederim....

4
herkese merhablar  ;

bende 2001 golf 4 var.lpg takılalı 4 ay oldu ve 4000 km yol yaptım.lpg takılmadan önce bujiler dahil tüm filtreleri değiştirdim.Ateşleme bobinide dahil.Boğaz kelebeği temizlendi.Adaptasyon yapıldı.4 ayda her ihtimale karşılık farklı yerlerde 2 defa gaz ayarı yaptırdım.ayar yapılırken başında bekleyip ayar değerlerini kontrol ettim.Ayar ile ilgili bi sıkıntı yok yani lpg ayarı iyi. Benim problemim ;
1-araç sabahları benzin ile çalıştıktan 1 dak. sonra yürümeye başlayınca zor gaz yiyor ve hafif silkeleme yapıyor. Araç ısındıktan sonra stop edip tekrar benzinde çalışınca bu problem yok.araç güneşte kalırsa motor soğuk olsa dahi bu zor gaz yemeyi ve silkelemeyi yapmıyor.

2-Araç 2000-2500 devirlerde lpg ile giderken sabit hızda ( motor sıcak veya soğuk fark etmiyor ) hafiften silkeleme yaparak gidiyor ve ani gaza yüklenmelerde hafif bayılıp sonrasında topluyor.Bu problemi benzin ile çalırsa yapmıyor denedim.

Forumda bu tip yazıların hepsini okudum.ama tam bi netice alanını görmedim.O yüzden bende yeni başlık açıp çözüm arıyorum.

Herkese kazasız sürüşler.




5
Golf IV / Ynt: vites konsolu
« : 06 Ocak 2011, 17:21:38 »
ØSîRîS ;

1. ve 3. sanayide orjinal parçalar satan balatacı mehmet diye biyer var.Oraya sordum.Ellerinde şu an için yok.Sipariş üzerine getiriyorlar.Fakat aracın konsolunu görmeleri gerekli.Yetkili servis Batıya sordum.450-500 tl civarında dediler.

Kazasız sürüşler...

6
Golf IV / Ynt: vites konsolu
« : 06 Ocak 2011, 17:00:48 »
LF636 ;

Söylemiş olduğun parçaya baktım.Orada sadece havalandırma diye yazıyor.Neyse ben denizliden bugün buldum parçayı orjinal ve sıfır.Fakat 320 tl.Bi ara para durumum uygun olursa alacağım.
İlgileriniz için teşekkürler....

7
Golf IV / Ynt: vites konsolu
« : 05 Ocak 2011, 14:22:45 »
teşekkürler....

8
Golf IV / Ynt: vites konsolu
« : 05 Ocak 2011, 14:12:03 »
nizam ;

Söylediğin yerde yokmuş.değişik uygulama derken neyi kastediyorsun.

9
Golf IV / vites konsolu
« : 05 Ocak 2011, 09:36:26 »
Merhaba Arkadaşlar ;

Aracımın vites konsolunu vidalama yerlerinden kırıldı.Seyir halinde iken aşırı ses yapıyor.Bu yüzden vites konsolunu değiştirmek istiyorum.Çıkmasını bulabileceğim yerler varmıdır.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....

Kazasız sürüşler....

10
Merhaba Arkadaşlar ;

2001 Golf4 aracımın vites konsolunu vidalama yerlerinden kırıldı.Seyir halinde iken aşırı ses yapıyor.Bu yüzden vites konsolunu değiştirmek istiyorum.Çıkmasını bulabileceğim yerler varmıdır.Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....

11
merhaba ;

Denizlideki özel servislerden benim gittiğim ve herkese gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğim yer KARİYER OTO'dur.3. sanayide yeri.İkili ilişkileri , güler yüzlülüğü , işçiliği , ustalığı bence mükemmel....

Kazasız sürüşler...

12
Golf IV / Ynt: Sabah Motor Soğukken Tekleme Yapıyor.
« : 30 Kasım 2010, 08:30:24 »
merhaba ;

Benim araçta sadece benzinde tekliyordu.Ustam ile görüştüm.sıcaklı sensörü silindir kapağının üzerinde su flanşörüne bağlı imiş.Belki isim olarak sıcaklık değilde başka bir şey olabilir.Ben ustamın ağzı ile konuştum.

Herkese iyi günler....

13
Golf IV / Ynt: Sabah Motor Soğukken Tekleme Yapıyor.
« : 29 Kasım 2010, 14:53:06 »
Merhaba ;

Daha çnce yazdığım deneme bi işe yaramadı.Fakat benim gittiğim özel servisteki usta sıcaklık sensörünü değiştirdi ve lpg ayarı yaptırınca tekleme problemi düzeldi.Şu an çok iyi durumda...

Kazasız sürüşler.....

14
Golf IV / Ynt: Sabah Motor Soğukken Tekleme Yapıyor.
« : 25 Kasım 2010, 08:51:38 »
merhaba ;

Aynı problemi bende yaşıyordum.Benim sıkıntım ateşleme bobininden imiş.Ateşleme bobini kaçırıyormuş.Fakat arada bir hala yapıyor.Dün bir şey öğrendim.Bizim araçlarda otomatik çikle varmış ve bu normal şartlarda devreye girmiyor.Devreye sokmak için kontağı açmadan önce 2 defa gaz pedalını sonuna kadar basıp bırakın.Daha sonra kontağı açıp debriyaja basıp aracı çalıştırın .Ben daha denemedim.Ama deneyip sorununu çözen birisi anlattı.Yarın bende deneyeceğim.

Kazasız sürüşler....

Sayfa: [1] 2