İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - pacific

Sayfa: [1]
1
Bora / Ynt: 2004 Pasifik Kaç Para Eder?
« : 17 Şubat 2010, 16:50:32 »
paylaşımlarınız, görüşleriniz ve önerileriniz için cok teşekkür ederim..

açıkçası çokta fazla üzerinde düşünmeden açtım konuyu. bora konusundaki paylaşımların yapıldığı forum olduguna göre fiyatıda konusulabilir gibi geldi bana. konu başlığından da ne olduğu belli zaten. yani alakasız bir konu olduğunu düşünenler başlığa tıklamazlar diye düşündüm. piyasa fiyatı konusunda fikir verebilecek siteleri takip ediyorum hepimizde az cok takip ediyoruzdur da zaten. amacın aracın asıl sahiplerinin fikirlerini almak bu konuda.ayrıca bu sitede tek girdiğim kısım burasıdır, diğer yerlerde neler var açıkcası bilemiyorum.

neyse cok fazla lafı uzattım. sevgili apsimati ve nakres, görüş ve paylaşımlarınız için teşekkürler...

2
Bora / 2004 Pasifik Kaç Para Eder?
« : 16 Şubat 2010, 14:29:37 »
2004 model, 1,6 otomatik, 97.000'de, hatasız, boyasız, ilk sahibinden gri bir Bora'nın piyasası ne kadardır sizce...
ben paha biçemiyorum da:)

 

3
Bora / Ynt: kıdemli bora kullanıcılarına soru....
« : 16 Şubat 2010, 13:49:46 »
aracı lpg ile kullanıyorsanız rolantideki sallanmayı durdurmanız imkansız, eğer benzinde çalışırkende aynı sorun varsa aracın boğaz kelebeği diye tabir edilen kısmı kirlenmiş olabilir. pahalı ve hassas bir parça olduğu için ustalığına güvendiğiniz birine temizletmenizi öneririm.

4
Bora / benzin alırken dikkat edin!!
« : 12 Ocak 2010, 10:21:52 »
herkese slm,

geçenlerde opetten (istanbul yolu çiftlik kavşağı) aldığım benzin yüzünden sevgili boramın motor ışıgı yandı. her kontağa basısımda motor uyarı lambasının o iç parçalayıcı sesini duyordum. daha sonra şel den aldığım benzinden sonra uyarı ışığı bir anda söndü ancak daha sonra sanıyorum önceki benzinle iyice karışmasından sonra gene motor uyarı ışığı yanmaya başladı.

aracı bilgisayara baglattığımda yakıtın cok yaglı olduğu, 1 ve 4 nolu silindirlerde sıkıntı olduğu ve şuan hatırlayamadığım biriki daha uyarılarını verdiğini söyledi usta. daha sonra depoyu el yordamıyla boşaltıp güvenilir bir yerden aldıgımız benzini koymak zorunda kaldık.

neyseki cok büyük masraf olmadan sorundan kurtuldum çok şükür. sizlere tavsiyem aldığınız yakıtı güvendiğiniz bildiğiniz yerlerden almanız. anakarada bildiğiniz güvenilir yerler varsa lütfen paylaşalım.

iyi günler...

5
Bora / Ynt: Bora motor modifiyesi ?
« : 11 Mayıs 2009, 16:52:39 »
merhaba koc arkadasım
yorumları okudum cokta guzel fıkırler var ama sana sadece bır kac tavsıyem olabılır
sana soylenen tum tavsıyelerıde unut cunkı ben 10 yıllık volkwagen deneyımı olan bır mekanıkcıyım
bora 1,6 16v BCB motor kodlu bu araca 3 sey yapabılırsın
1- motor yazılımını degıstıreceksın kesınlıkle chıp degıl yazılım 500 ytl ye yapıyolar 9 hp
2- acık hava fıltresı takarsın emıs kısmınada vakuma yardımcı olacak sekılde turbulans aparatı takarsın 3 hp
3-kesınlıkle katalızorlere dokunmamak sartıyla son susturucuyu degıstırısın 3 hp
 bundan baskada ne yaparsan motora zarar kesene zarar cevreye zarar verırsın bana yetmez dersen husrana ugrarsın solım ..
saygılarımla

eyüp ustacım bu dediklerin sadece 16v'lerdemi oluyo.
bizim otomatik 8'likler için ne yapsak

6
bizim boralar aynı seri sanırım kardeşim:)
arka camlar kilit tuşunu pek iplemiyo benim borada da:))

7
bagaj kapagı hidroliği sorunu bende de var. cok sinir bozucu gercekten. havalar ısınınca baya bi yumuşadı ama amortisörler sanırım şu an nispeten rahat çalışıyor..
tez zamanda değiştirmek lazım

8
dün aksam gri boram daha da karizmatik olsun diye gittim camlarına film çektirdim. en açık siyah renk film kullandılar ama hala muayenede sorun yasarmıyım yasamazmıyım diye de düşünmüyor değilim. yinede pişman değilim muhteşem oldu..

camların otomatik olarak kapanması ile ilgili cvp yazan dostlara cok tesekkürler. kafa karısıklığım hala gitmiş değil netekim. şimdi benim pasifikte bu özellik varmı yokmu? 2005 astrası olan arkadasımın otosunun camları uzaktan kumandasının kilitleme tuşuna uzun bastığında harekete geçiyor basılı tuttugu müddetçe camları kaldırıyordu. sanırım benim karizmatik pasifikimde bu tarz bi güzellik yok  :-\

9
eyup usta slm
tum sorulara sabirla cvp verdigin icin tesekkurler. forumu basindan beri takip ediyorum gercekten cok ogretici.

yaklasik 1 aydir bende bir Bora kullanicisiyim -2004 Pacific Otomatic- aracin yol bilgisayari ile ilgili bir sorum olacak benim. ara sira yol bilgisayar ekranin ust kisminda bir kararma meydana geliyor ama daha sonra kendiliginden duzeliyo. birkac milimetrelik bir kararma yazilari okunaksiz hale de getirmiyor ama gun gectikce ilerlermi diye korkuyorum. acaba bu ekranin tamamen kararmasi soz konusumudur.

birde daha once bi arkadasin araci kilitleyince camlarin otomatik olarak kalkmasi sorusuna verdiginiz cevapta programlamayla alakali cvbini vermistiniz. ben sadece bu ozelligin sadece comfortline modellerinde oldugunu biliyordum kendi aracimda da denedigimde camlar kalkmamisti. tum modellerde bu ozellik mevcut mu acaba?

Simdiden tskler

Sayfa: [1]