İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - messiah

Sayfa: [1]
1
Selam, gıcırtı şeklindeyse viraj denge lastikleri var onlar değiştir yada yağlat geçer

2
Bora / Ynt: Boranızın donanım ismi ne?
« : 13 Ağustos 2009, 16:09:12 »
2004 Primeline

3
vallahi ben şahsen bizzat denedim 30 km gitti tam pompaya yanaştım araba stop etti ;)

4
Merhaba boraların 1999 dan 2005 e kadar tumunun farları aynıdır hepsı bırbırıne uyar ve malesef uzun süre ayar yapılmadığı zaman far ısınıp sogudukça ayar mekanizması plastikleri sertleşir ve ayar yapmak istediğinizde kırılabilir bahsettiğim ayar manuel olarak tornavidayla elle yapılan ayardır.
Mekanızma sokulerek tamırı olan bı parça olmadıgı ıçınde komple far değişmesi gerekiyor.Farları sökmek içinde kaçarı yok tanpon sökülecek size mantıksız gelmesin hiç çünki farın üstte iki ayagı altta ıkı ayağı var alttakı ayakları tanpon engellıyor.Uygun bir far bulursanız kesinlikle denemeyi unutmayın görüşmek ğüzere.


cevabın için çok teşekkür ederim, hemen alıp deneyeceğim, şimdide bir sorum daha olacak, araçla yolda giderken sadece 4. viteste gaz kesiyor, bir kaç defa olmuştu benzindendir dedim enjektör temizleyici filan kattım depoya baya bir götürmştü hatta 95 oktan alıyordum 97 almaya başladım fakat dün yine yolda giderken gaz kesti bende ayağımı gazdan çekmedim araba istop etti 70 le filan gidiyordum 4. viteste yapıyor ama sadece, sence sorun ne olabilir neden sadece 4. viteste yapıyor ve depo çeyreğin üstünde kırmızı nın baya üstündeyken, eğer gaz kestiği zaman ayağımı gazdan çekersem istop etmiyor, yada bana öyle denk geldi çünki çok fazla olmadığı için deneyemedim, ama endişeleniyorum düşünsene 70 az bir hız değil ve viraj esnasında arabanın istop ettiğini düşünürsek karşı yola yada bariyerelere çarpmam söz konusu, yardım edersen sevinirim ne yapmalıyım.Teşekkürler.

5
mekatronik34 merhaba;
2004 primeline bora var bende sürücü tarafındaki farın ayarını yapamıyorum sanırım ayakolundaki dişlilerde sorunvar, duyduğuma göre tamponu sökmeden far yerinden çıkmıyormuş bana pek inandırıcı gelmedi, bu konuda yardım edebilirmisiniz acaba nasıl sökebilirim, birde 2005 model bir boradan çıkma far almayı düşünüyorum uyarmı.Teşekkürler.

Sayfa: [1]