İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - sametozelci

Sayfa: [1]
1
sorun nedir nasıl çözdünüz egzozdanmı kaynaklanıyormuş ?

2
Polo 6N / Ynt: Kaleriför tikaniklgi
« : 28 Aralık 2015, 10:32:30 »
aracım lpgli değil,kaloriferi ilk çalıştırdıgımda  sıcak geliyor hemen kesilip soğuk oluyor

3
Polo 6N / Ynt: Kaleriför tikaniklgi
« : 25 Aralık 2015, 08:48:22 »
merhabalar aynı sorun benim aracıdmada var termostat değiştirdim yine sıcak üflemiyor.Kaloriferi ilk açtıgımda 3 4 saniye boyunca sıcak üflüyor ardından soğuk üflemeye devam ediyor  ayrıca kaloriferi çalıştırdıgımda sanki egsozdan daha fazla duman çıktıgını hissettim buhar olarak sebebi ne olabilir?

4
Ersan hocam, sağolsun bana bir kart hazırladı, montajını gerçekleştirdim. Ancak kalorifer düğmelerinin kapaklarının üstündeki kapağı sökerken üstteki tırnağı kırmışım, kapak tam oturmuyor şu an. Siz siz olun o kapağı sökerken çok dikkat edin.




Kapağı nasıl söktünüz acaba? Ersan beyden aldıgım kart bugun gelecek montajını sağladıktan sonra fotoğraf palaşacağım bende

5
Polo 6N / Ynt: Su eksiltme sorunu.
« : 26 Kasım 2015, 08:53:14 »
hortumları kontrol ettir  hortumlardan kaçak vs olabilir aynı sorun bendede var  ama benim radyatorde ufak bi delik oldugunu söyledi yan sanayi ürünün sorun cıkartmıyacagını söylediler yan sanayi ürün ile değiştireceğim.

Sayfa: [1]