İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - zulfikar

Sayfa: [1] 2
1
Satılık / Ynt: satılık 2001 golf 4
« : 26 Mart 2015, 07:52:13 »
satılmıştır. kaldıralabilir.

2
Satılık / satılık 2001 golf 4
« : 24 Şubat 2015, 17:57:59 »
araç satılıktır arkadaşlar
iletişim bilgilerim linkte mevcut.


http://www.araba.com/296523307/Volkswagen-Golf-16-Comfortline

3
Golf IV / Ynt: PLASTİ-DİP JANT BOYAMA
« : 12 Aralık 2014, 14:07:06 »
beyaz olsa daha iyiymiş sanki

4
Golf IV / Ynt: BİJON ŞİFRESİ YOK YARDIM
« : 01 Aralık 2014, 14:30:20 »
o bijonlar benimde canımı yakmıştı bir zamanlar. yeni aldığımda ustaya bıraktım aracı ,ben işteyken aradı ,bijon şifresi var nerde biliyormusun diye. bilemedik tabi. tornacıya götürdü ve hallettirdi kendisi. daha sonra araştırdım ben şifreyi. bagajda ecza dolabı gözündeki ecza çantasının içine koymuşlar. hadi geçmiş olsun dedim artık  :) olan 90 tl ye oldu bizim. 120 dedi de tornacı 90 'a anlaşabildik. sizinki de oralardan biryerden çıkmasın  ;D

5
Golf IV / Ynt: Temiz Golf 4 1.9 TDi Yardımm
« : 26 Kasım 2014, 11:55:43 »
hayırlı olsun kazasız belasız kullanmak nasip olur inşallah. iyi denk getirmişsiniz. bende bulsam temizini düşünüyorum dizel. ama zor. fiyatı kaça geldi.

6
Golf IV / Ynt: Yedek parça yardım 🆘
« : 04 Kasım 2014, 14:19:42 »
bu siteden alış veriş yapan var mı acaba? prosedür nasıl işler gümrükte vergi çıkar mı? gerçi nakliye pahalı geldi bana . 5kg - 32 , 10kg  - 41 , 15 kg - 48 euro

7
valla süper olmuş . nasıl yapılır gerekli malzemeler nedir? ben de yapmak istiyorum becerebilirsem. o aradaki fosforlu bişey mi yoksa ışıklı led gibi bişey mi?

8
ön tapı kilidini söktüm mekanizmayı kople temizledim. swich zaten daha önceden kurcalanmış ben sökünce de kablosunun biri koptu lehimledim falan ama olmadı.3 tl ye yeni swich aldım onu taktık ve düzeldi. yanlız kilidi kapıdan çıkardıktan sonra içini açarken dikkat etmek gerekiyor. parçalar dağılıyor çünkü. ben toplarken ustanın iyisi parça arttırırmış hesabı plastik bir parçası elimde kaldı ;D bir türlü yerini bulamadım. ustadan yardım aldım ve sağolsun gerisini o halletti. swich orjinal olmadığından kesti biçti yatağına göre uyarlayıp japonla yapıştırdı. kilidi kapıya monte işlemini elimde alet takımım  olmadığından kaportacıya yaptırayım dedim ama keşke kendim yapsaydım.kapı içindeki kilitleme mandalını yanlış yere takmış oda kapı kilitliyken kapı döşemesine sıfır olması gerekirken deliğin içnide kalıyor. açıkkenden zemine sıfır oluyor. birde bunun için 20 tl istedi. 10 tl verdim beğenmedi. bi ara açıp düzelteceğim. 

9
aküyü söküp takma sadece kodlu teyp olan araçlarda sıkıntılı yoksa teybiniz orj değilse korkmadan sökebilirsiniz.sadece saat ve km ayarlarınız ve teybinizin bass tiz radyo ayarları silinir.onlarıda tekrar kendiniz düzeltirsiniz.
kapı açıldığında benzin çekmesi tabi olması gereken bu ancak çalışmıyor yada ara ara çalışıyorsa swich e bakılması tavan lambasıyla kontrol edilmesi lazım.bu meret böyle çok sorun çıkarıyor malesef.hayır onunla bi alakası yoktur

teşekkürler. hafta sonu bi kontrol edeceğim. belki bende sesi fark edememişimdir.

10
ben kontağı çevirdiğimde de pompa sesi gibi bişey hiç duymuyorum. denildiği gibi aküden + sökülüp takılınca çalışır mı onu da bilmiyorum. hafta sonu denemek lazım. bir de ilk çalıştırmada motor daha ısınmadan rolentide tekleme yapması onunla da alakalı olabilrmi diye de merak ediyorum.

11
aynı şekilde benim şoför kapısının siwich ' i bozuktu. cumartesi hallettik ama benim araçta yakıt pompalama gibi bir olay gerçeklişmiyor. siwich bozukkende öyleydi şimdi de öyle. hatta ustaya anlattım böyle bir olay var kapıyı açınca benzin pompalıyor bu araçlar diye dediki bana o özellik bunlarda yok puntolarda var  :) dediğiniz gibi akünün + kutup başını söküp taksam olur mu abaca?

12
Golf IV / Ynt: golf 4 kitapcik
« : 05 Ağustos 2014, 17:50:09 »
ben gönderdim ok
 :tamamdir

teşekkürler. çok sağolun

13
Golf IV / Ynt: golf 4 kitapcik
« : 05 Ağustos 2014, 12:47:25 »
bana da yollayabilirmisiniz?zahmet olmazsa  [email protected]

14
aynı sorun sebebiyle hafta sonu açıp yapmayı deneyeceğim. inşallah sorunu giderebilirim.malesef sanayideki hiç bir ustaya güvenemiyorum. usta sağlam olsada ücreti de sağlam alıyorlar. mesela bir örneğini daha yeni yaşadım.arızalı olan sileceklerimin tamiri için bayram öncesi elektrikçiye gittiğimde 60 tl ücret taleb etti ve ertesi gün sabahtan gel işi uzun dedi. ben ertesi gün geçtim başına sökmesi 15 dk montajıda bi o kadartoplam 30 dk da bitiyor. mekanızma sıkıştığı için tornacıda açtırdım 15 dk da o uğraşıyor. 1 saatin içinde işi bitiyor. 10 tl ye mal oldu. yani elektrikçi bu işten  hiç bir şey yapmadığı halde 50 tl alıyor. sök tak 50 tl  :)

Sayfa: [1] 2