İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - floo65

Sayfa: [1]
1
Polo 9N / arıza tespit cihazı
« : 30 Haziran 2012, 01:13:43 »
arkadaşlar, internette dolaşırken bir alış veriş sitesinde arıza tespit cihazlarının satıldığını gördüm.acaba bu arıza tespit cihazlarını kullanarak arabadaki sorunlar hakkında bilgi sahibi olabilir miyiz. yani gerçekten işe yarıyor mudur??sanayideki bir ustanın bilgisayarı gibi gösterir mi bize arızaları.kullanan bilgisi olan arkadaşlar lütfen tecrübelerini esirgemesinler.

Arıza tespit cihazı şu:

 http://urun.gittigidiyor.com/garaj/vw-audi-seat-skoda-ariza-tespit-cihazi-vag-com-59568316

2
dün sigortaları açıp baktık. görünürde hiçbir sorun olmadığı halde gösterge panelinin falan sigortalarını yenileriyle değiştirdik. dün bir sorun yoktu. herzaman yapmıyor zaten. ama bugün yine silindi...Hiçbir değişme yok yani..

3
sıfırlama düğmesi takılmış olamaz çünkü sadece sıfırlanmıyor. önce siliniyor. videodaki gibi aynen..ilginç bir sorun aslında.Ama ali beyin dediği gibi gidip şimdi sigortalarına baktırcam bi.inşallah ondandır. sinirim bozuldu vallahi..

4
akü yeni sayılır. bir sene olmadı değişeli..

göstergelerin sigortasına baktırma konusunu dikkate alacağım.
 Ama bu sorun yüzünden serviste bir gün incelendi fakat çözülemedi.arabanın elektrik tesisatında hiçbir sorun yok, en ufak bir kaçak ve şase bile yok dediler.Benim arabam videodaki gibi her zaman yapmıyor bunu ara sıra oluyor o da serviste incelenirken denk gelmemiş sanırım.

5
ne sorunmuş arkadaş 20 kişi okumuş.kimsenin fikri yok  :)

6
Polo 9N / polo 9n 2002 comfortline...PROBLEM..YARDIM LÜTFEN!!
« : 25 Haziran 2012, 04:21:18 »
slm arkadaşlar. aracımda yol bilgisayarı ve kilometre saati aracı stop edince siliniyor. daha sonra çalıştırdığımda trip sıfırdan başlıyor..aynen şu videodaki gibi:

http://www.youtube.com/watch?v=3vERJFiseKM&feature=related 

böyle bir sorunla daha önce karşılaşan var mı?? ne yapmam gerektiği hakkında bir fikri olan var mı?? yardım edin lütfenn..

Sayfa: [1]