İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - Nuri_Kapucu

Sayfa: [1] 2 3
1
Bora / Ynt: karda buzda otomatik bora kullanmak
« : 28 Aralık 2012, 16:40:09 »
Sanrım bahsettiginz olay asr(patinaj önleyici sistem) tekerlerin her birinin farklı dönme hızlarında çalışarak patinaj halindeyken araç saga veya sola atmaz ve daha iyi bir şekilde fazla patinaj çekmeden yokuşları çıkarsınz.Ve benim bildigime göre bizim araçlarda esp'nin standart oldugunu duymuştum.Çünkü herhangi bir tuş yok yani sürekli devrede.Asr hakkında bilgim yok. . .

Ne yazıkki bizim araçlarda esp standart değil golf 4 ve boralarda sadece highline paket olanlarda standart. esp varsa dörtlü flaşör düğmesinin solunda esp düğmesi bulunur. bu da dediğim gibi highline olanlarda var.

2
Golf IV / Ynt: a3-mk6
« : 25 Aralık 2012, 17:08:20 »
Bence golf 4 ten sonra a3 iyi olur...

3
Golf IV / Ynt: MP3 ÇALAR
« : 24 Aralık 2012, 01:36:21 »
Orjinal görüntü en iyisi zaten bence de...benim arabadaki yeşil renk ışıklandırmalı (ki aynı markanın aynı fiyata kırmızı ışıklandırmalı mavi ekranlısı varken) pioneer ı önceki sahibi taktırmış..bence orjinal beta kasetçalar bile daha iyidir.. hem görünüm hem de ışıklandırma uyumu açısından..

4
Golf IV / Ynt: MP3 ÇALAR
« : 23 Aralık 2012, 00:04:55 »
Highline ayrıcalık  :-\

Evet aynen öyle.. Highline bulmak ta çok zor ne yazıkki..ilk verdiğim linkteki mp3 çaları almaktan vazgeçtim.. orjinal bulursam alırım o da baya bi zor görünüyor..

5
Golf IV / Ynt: MP3 ÇALAR
« : 22 Aralık 2012, 13:01:10 »
görüntü olarakda iyi değil performans olarakta müzik dinleme zevkiniz kaçar kısacası paranızı çöpe atmış olursunuz bu teybe para vererek :)

Aslında bulabilsem görüntü uyumu açısından aşağıdaki fotoda olan ikiliyi almak isterim :)


6
Golf IV / Ynt: MP3 ÇALAR
« : 21 Aralık 2012, 15:15:52 »
Hocam bütçeniz ne kadar bilmiyorum ama daha orjinal bişeyler bulsanız. Bunun çıkış performansı, kullanım ömrü vs. nedir mechul. Açıkcası Golf'e yakışmaz. Golf-Passat gibi arabalar prestijli araçlar  ;)

Benim arabada aşağıdaki linkte bulunan cd çalar var normalde ama ben gösterge rengi uysun istiyorum bir de aslında cd işi ile uğraşmak istemediğim için sd card ya da usb li düşündüm. İlk mesajımdaki cihazı ışıklandırma uyumu açısından beğenmiştim aslında.yoksa kalite, ömür vs. bunlar tartışılır tabi ki.. golf, passat prestijli arabalar yalnız doğuş grubu sağolsun bir cd çalar bile koymamış 2004 yılında standart olarak yani satıcının prestiji yokki ;)  bizi böyle cd çalar işi ile uğraştırıyorlar.

http://www.pioneer.eu/eur/products/archive/DEH-2920MP/page.html

7
Golf IV / MP3 ÇALAR
« : 21 Aralık 2012, 10:59:54 »
Arkadaşlar linkteki mp3 çalar acaba arabaya uyumlumudur?alsam direk bağlatabilirmiyim?

hem fiyatı iyi hem de gösterge ışıkları kırmızı..

http://www.bimeks.com.tr/urun/123166/navitech-tdc-4025-oto-teyp.aspx

9
kapı switch leri  ;D

10
Golf IV / Ynt: Golf 4 - Bora iç aksam kalitesi
« : 19 Kasım 2012, 12:56:04 »
Valla Türkiye de bir tane Golf V araba Rusya dan mı gelmiş nedir inanır mısın araçta klima yok :)

aman bizim buradaki yetkili satıcılar duymasın klima opsiyonel olur sonra  :)

11
Golf IV / Ynt: Golf 4 - Bora iç aksam kalitesi
« : 18 Kasım 2012, 22:23:42 »
2004 Bora Pacific kullanıyorum. Kapı kolları, teyp çevreleri ve klima paneli krom veya aluminyum kaplama. 2004 Golf IV te şu plasti dip gibi olan kaplamalardan sanırım. Açıkcası şaşırdım. 1999 Bora da bahsettiğim yerlerde plasti dip gibi kaplama. Hangi yıldan itibaren aluminyum bilmiyorum.

Dediğiniz gibi krom veya aliminyum kaplama ve bora pacific te mavimsi bi rengi var bence çok hoş duruyor..aslında çıkmasını bulsam kendi arabama takacağım da..bir de boranın torpido tasarımı golf e göre biraz farklı gibi airbag kapağı olan yer ile ön cama kadar olan plastik kısım farklı..

13
Golf IV / Ynt: Golf 4 - Bora iç aksam kalitesi
« : 18 Kasım 2012, 18:45:28 »
Simdi oncelikle hakli olabilirsin, ama iki aracin seneleri ve montaj bolgeleri de onemli. Borayi bilmiyorum ama golf 4 te tamda o bahsettigin malzemeler gercekten kalitesiz, normalden daha erken surede deforme oluyor. Soyle ornekliyeyim 90 model lada samara var onun plastik aksagimi daha kaliteli diyemicem ama daha uzun omurlu ne soyulma derdi var ne bisi, anca gunesten solar. Ama golf 4 te bu plastikleri nasil bir malzeme ile kaplamislar artik bilmiorum cikarmasi da iskence :) Cok yakinda sol kapidaki panel cercevesini, sag kapidaki tutacak plastigini, ve teyp cercevesi v.s 50 TL e komple boyattim. Oncesinde ozel plastik astari v.s bisiyler atildi boya iyi tutsun die o zaten bayagi pahali birsey. Tabi boyaya vermeden once kendim temizledim uzerindeki malzemeyi ve iskenceydi arkadaslar, kaziyorsunuz temizliyorsunuz alttan habire cikiyor slikonumsu malzeme :)

Cani sıkılan artik ya boyayacak ya cikma bulacak ya da yenisini alacak :) Varsa baska sekilde cozum bulan arkadaslar gercekten paylassin bize isik tutsun :)

Babamdaki Bora ile bendeki Golf 2004 model ikiside ve şase numarasının 11. harfi sanırım üretildiği yeri gösteriyo ikisi de W harfine sahip yani aynı model ve aynı yerde üretilmiş araçlar...Diğer gördüğüm Boralarda da bahsettiğimiz aksamlarda çizik deformasyon görmedm ama bizim Golf lerde bu bölgeler herkesin ortak derdi sanırım ne yazıkki  >:(

14
Golf IV / Golf 4 - Bora iç aksam kalitesi
« : 18 Kasım 2012, 17:59:26 »
Arkadaşlar merhaba,

Boraların kapı kolları, bardaklık kapağı, klima ve teyp çevresi ile küllük kapağı bizim Golf 4 lere göre daha kaliteli malzemeden yapılmış gibi geldi bana. Golf 4 lerde genelde bu aksamlar soyulur ve daha çabuk deforme oluyor diye düşünüyorum. Babamda Bora Pacific var bende ise Golf Pacific var ikisine de bindim ve özellikle dediğim malzemelerin kalitesi sanki Borada daha iyi. Bahsettiğimiz arabalar birbirinin aynısı biri sedan biri hatcback fakat iç aksamda kullanılan malzemeler farklı gibi geldi bana..

Bu konuda sizler ne düşünüyorsunuz? Acaba ben mi yanlış düşünüyorum?

Sayfa: [1] 2 3