İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - HakanCOSKUN

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6
1
Golf III / Ynt: Golf III orjinal teyp Code girisi?
« : 04 Ocak 2013, 21:30:40 »
Abi kod arabanın bir yerinde mi yazıyor yoksa kitapçıkta falan mı bende teypi degiştirmeyi düşünüyorum ama kodu bulamam diye korkuyorum  :)
Ben araci aldigim da aracin benden önceki sahibi bir karta yazip vermisti. Nerden ve nasil almis bilemiyorum.

2
Golf III / Ynt: Golf III orjinal teyp Code girisi?
« : 30 Aralık 2012, 14:36:24 »
Yunus nerde nezaman bulusalim? Bu ara is yerinden cikma sansim pek yok? Bugun incesu dayim. Bu günden sonra full 4-5 gün is firsatin olursa ugra yanima. Yarin gece sayim var birgun oylene cikarim isten. Yil sonu isleri anlican.

3
Golf III / Golf III orjinal teyp Code girisi?
« : 30 Aralık 2012, 13:27:43 »
Merhaba arkadaşlar. Arabanin Orjinal teybi üzerinde gecenlerde yolda giderken birden bire SAFE yazdi ve oylece kaldı. Akünün kutup başlarını söktüm bekledim tekrar taktim düzelmedi. Bu durumdan nasıl normal duruma gecer? Formda sordum CODE giricen deniliyor Code elimde mevcut ama nasıl giricem onu bilemiyorum?

4
Golf III / Ynt: Teyp safe yaziyor yardim
« : 29 Aralık 2012, 23:01:38 »
Elimde codu var ama nasil girilicek onu bilmiyorum.

5
Golf III / Ynt: Teyp safe yaziyor yardim
« : 29 Aralık 2012, 11:47:25 »
Akünün kutup başkarını söktüm bir dk kadar bekledim belki biraz daha uzun ama halen teyip te SAFE yazıyor. Nasıl düzelticem bunu?

6
Golf III / Ynt: Teyp safe yaziyor yardim
« : 28 Aralık 2012, 23:24:29 »
Hepinize teşekkürler yardimlarinizdan dolayi. Yogunluktan akünün kutup başlarini sökemedim. İnşallah pazar günü yapicam. Ayrıca kontak kapali iken kirmizi led lamba yanim sönüyor teyipte. İlk defa gördüm. Ne anlama geliyor bu lamba?

7
Golf III / Ynt: Teyp safe yaziyor yardim
« : 26 Aralık 2012, 22:48:36 »
Güvenlik kodunu nasil giriyoruz? Kodun icinde sifir var ma tuslarda sifir yok ?!!!

8
Golf III / Ynt: Teyp safe yaziyor yardim
« : 23 Aralık 2012, 18:05:41 »
Guvenlik kodu ister ise nasil  girmem gerekir ? Guvenlik kodu yok ise nasil buluruz

9
Golf III / Teyp safe yaziyor yardim
« : 23 Aralık 2012, 16:49:21 »
Merhaba arkadaslar
Teyp te SAFE yaziyor ve calismiyor. Ne yapmam gerekir?

10
Golf III / Ynt: ABS Sorunu
« : 05 Ekim 2012, 17:37:02 »
merhaba
uzun zamandır arasıra sönen abs ışığını en sonunda abs beynini tamir ettirdikten sonra söndürdüm. ankarada uraz oto hakan bey sağolsun sorunumu yaklaşık 2-3 saatte çözdü.

Mümkünse Firma Usta ve Telefon Bilgilerini verirseniz bende görüşürüm sorunu cözme sansım olur inşallah

11
Konu AFT ise tereddüte gerek yok :D

Araç 1.6 Stporline. AFT motor diye biliyorsum yanlış değilse bidigim.

12
hocam zaten ben servsileri  övmüyoruym onlarda  özveri göstemiyo  parca parasida  cabasi  bide sungur otoyu dene  derdim bizim vw araclari onlar yapiyo ama  parca  parasi olaarak ne kadar farkli aliyolar bilmiyorum servis gene sonucda   özel mesaj atmiştim  görmedin sanrim

yok görmedim kusura bakma

13
kayseride  vw    mk2 olsun mk3 olsun  özveri ile bakan  usta zor bulursun  ya kendi araciyin ustası olacaksin   ki ben öyle yapiyorum  yada servise gidiceksin onlarinda cok  bi özveri  gösteridigini söyleyemem 

Servis te pek mi iyi ki. Şaçma sapan sıkıntılar çıkıyor. Ayrıca 1 tl lik iş Servis te 5 tl oluyor bir de başka sıkıntılarla araba eline geçiyor.
Liftte kaldırdıklarında kapıları lifte vurup eziyorlar ayrı bir dert. vs. yani ne desek boş Çorum VW servisi Ahlatçılar dı adı yanlış hatırlamıyorsam onlar çok iyi diye biliyorum ben. Kayseri ÖzSa sıkıntılı. Bir defasında bana verdikleri cevap Şu olmuştu 2000 model öncesi araçların yedek parçalarını getirmiyoruz Bende VW Türkiye ye mail atmıştım ve sonrasında parça getirmişlerdi.
Durum bu yani nerden bakarsan bak bazı şeyleri hak etmiyorlar.

14
Kesinlikle çok çok haklısın. Bundan önce reno araçım vardı. Ona bakan Bekir ustam vardı. Kulakları çınlasın. Cok iyi bir usta ve cok dürüsttü. Fırsat oldukça gitdiyorum yanına. Keşke bizim araçlarada baksa diyorum ama nafile.

Sayfa: [1] 2 3 4 5 6