İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - makbaş

Sayfa: [1]
1
1997 yılında ford transit almıstım evin önündeki açık garaja park ediyordum aracı kış ayına yakın bir zamandı her sabah olduğu gibi besmele çekip oturdum şöfür koltuğuna bastım aracın marşına birden bire gir görültü koptu değişik bir ses bir koku aracın moturu sanki kendi kendiylen sanki kavga ediyor .
aracı stop ettirdim kapotu açtığımda her tarafın kan ve tüylen kaplandığını gördüm şöyle bir göz gezdirdiğimde ne olduğunu anladım
havaların soğuk olması sebebiylen benim sıcak olan moturun içine giren kedi  ya çıkamadı yada uykuda kaldı moturun çalışmasıylanda fan moturu ve dinamo kayışının arada sizlere ömür .. gerçi volkswagen araçlarda kedi girecek kadar pek yer kalmamış kapot içinde siz genede dikkat edin kedi sesi geliyorsa bir kapotu açın bakın bir şey varmı????

2
arkadaşlar tamirciler her zaman 1 eski kasa aracı severler neden derseniz en son cıkan araçlar bir öncekine daha az karışıktırlar teknoloji ilerledikçe araçlardaki karmşıklıkta haliylen artıyor..
gelelim sorunun cevabına 1,9 moturlu olan transporterler 2,5 göre daha küçük daha az yer kaplamaktadır ve daha teferuatlıdırlar
1,9 motor caddy deki motordur  transporter kasasını ve ilave olarak birde yük koyacaksınız  bence o motor ne o kasayı nede o yükü çeker.
ne kadar köfte o kadar para demektir.
hem 1,9 olacak  hen az yakacak hemde hızlı koşacak yok böyle bir şey varsa bizde bilelim... 2,5 motoru her zaman düşünmeden alınabilir.

3
arkadaslar multivanın hıza duyarlı ses sistemini bir türlü aktif hale getiremedim bilen varmı?

4
multivan binek aracın büyüğüdür.
2si bir arada gibi hem büyük hem konforlu.
caravelle ise minibüs rahatlığındadır
transporter ise kamyonettir yük taşınır
kamyonete 4 cam 4 koltuk açmaklan ne mınıbüs olur nede multivan

5
1 multivan
2 caravelle
3transporter

6
Caddy, Transporter ve Caravelle / Ynt: Bunu biliyormuyduz?
« : 08 Mart 2011, 13:24:45 »
2004 model multivanda denedim olmadı..

7
 :saygılar

Sayfa: [1]