İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - hbegendi

Sayfa: [1]
1
Polo 6R / Ynt: Yeni Polo
« : 12 Haziran 2010, 13:26:45 »
1.6 tdi Golf comfortline, polo basicline, trendline gibi birşey

xenon yok,
çelik jant yok
otomatik far, yağmur, park sensörü yok
hız sabitleme yok
metalik renk yok
konfora ait kolçak var sadece :D

sanada teşekkürler arkadaşım düşünce ve bilgini paylaştığın için...

2
Polo 6R / Ynt: Yeni Polo
« : 12 Haziran 2010, 13:25:15 »
Tşk ederim arkadaşım... gerçekten aklımdaki biçok soru işaretini giderdin.. vakit ayırdığın için teşekkür ederim. Biçok okuduğum yazı ve gezdiğim forum sayfalarından sonra anladığım kadarıyla Yeni polo fiyatına göre yeteri konfor sunmayan bi araç. biçok volkswagen sever de bu konudan şikayet etmiş. sende yapmış olduğunun analizde aynı konuya değinmişsin. ayrıca DSG şanzıman problemide beni polodan biraz uzaklaştırdı kaldıki 40 bin tl yi bulan fiyatı da az bi fiyat değil.. değerlendirmeye devam edeceğim ama sanırım polodan vazgeçeceğim. tekrar teşekkürler emeğine eline koluna klavyene sağlık... iyi günler..

3
Polo 6R / Yeni Polo
« : 09 Haziran 2010, 16:58:45 »
Merahaba arkadaşlar,
Yeni bir araç almayı düşünüyorum. Dizel ve otomatik (tiriptronik vs.) alacağım. Kafamda 3 araç var bunlardan birisi yeni polo. Forumda aradım ama bulamadım. Aranızda kullanan varsa fiyat-donanım, kullanım rahatlığı, yakıt, gibi konularda  değerlendirmelerini rica edecektim. Alacağım araç 0 km olacak H plaka alacağımdam 5 yılda satamıyorum. Bu sebeple yardımlarınızı bekliyorum.

Sayfa: [1]