İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Mesajlar - ardam75

Sayfa: [1]
1
Bora / Ynt: motor soğukken gelen ses
« : 25 Ağustos 2010, 23:26:15 »
arkadaşlar ilk yazdığım sorunla ilgili pek cevap veren çıkmadı, birde yağ pistonlarının ayarları bozulmuştur deniyor ancak bu tip arablarda pistonların otomotik olduğu söyleniyor. ve ben hala sabahları soğukken gelen o sese bir çare bulamadım, şarj dinamosu n değil kayıştan değil, birde bulunduğum ilde ığdırda bundan anlayacak bir ustanında olmadığı söyleniyor. yetkili servis erzurum arabada gaz takılı olduğu için arabaya bakmıyor. doğrusu çaresiz kaldım kime baktırsam ne yapsam bu sorunu yaşayan ve çözen başka bir arkadaş yokmu, bu sese bir çare bulamayacakmıyım. bu aralar havalar sıcak ve ses gelmiyor ancak azcık hava soğusa sabahları 3-4 dk. oses geliyor.

2
Bora / motor soğukken gelen ses
« : 01 Haziran 2010, 17:40:30 »
sabahları özellikle soğukken motordan ses gelmekte  ses cik cik cik şeklinde yağdandır dendi yağı değiştim, pistonlar dendi temizlettim, dinamo kayışı dendi oda değil nasıl tamir edilecek onuda bilmiyorum zaten şimdiye kadar anlayanda çıkmadı.

Sayfa: [1]