İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - rbaydug

Sayfa: [1]
1
Aranıyor / BBS MONTREAL II (pasific jantı) Aranıyor
« : 26 Nisan 2012, 11:25:44 »
Selam arkadaşlar,

Aracımdaki orjinal comfortline jantları ve 5-6 bin km binilmiş michellin latiklerini satıp, Pasific jantı almak istiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum.

2
Golf IV / Sizce Değer mi?
« : 28 Mart 2011, 16:59:37 »
Volkswagen Golf 1.6 Comfortline 2001 Model 26.999 TL Sahibinden satılık ikinci el

Dostlar ilanı görünce çok şaşırdım açıkçası... Ancak bu km. de bir golf 4 e binme düşüncesi de heyecanlandırıyor beni. Hem bilginiz olsun diye hem de fikirleriniz için açtım bu konuyu..

Bu yaşta, ancak neredeyse hiç kullanılmamış bir aracın sıkıntıları olur mu? Hiç kullanılmasa da yaşa bağlı olarak nasıl problemler oluşur? Açıkçası ben şu an vw golf IV ü yeniden üretse hemen alacaklardan biri olarak kafam acayip karıştı.

3
Otomobilim / 2001 Comfortline (BEJ) Modifiye İster Mi?
« : 04 Kasım 2010, 16:18:30 »
Selam Arkadaşlar;

Sonunda ben de resimlerimi yükleyebildim :) Mayıs ayında aldım aracımı çok şükür memnumum. Yorumlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum, açıkçası arabanın bu halinden oldukça memnunum, ancak bu renge yakışabilecek önerilerinizi duymak isterim. Özellikle çıtaları boyatmak konusunda çok kararsızım, gümüşler kadar yakışmaz gibi geliyor! Haydi bakalım yazınn :))










4
Golf IV / Sol ile eşit sağ ayna
« : 13 Ekim 2010, 17:24:32 »
Selam Arkadaşlar
Sağ aynamı, sokağımıza üsturupsuz park eden bir clionun aynasına çakmak suretiyle kırdım. (sadece camı düştü, kırıldı) Eh hazır aynayı değiştirmişken sol ile eşit boyda bir ayna bulabilir miyim? Küçük olması sorun değil ama, balkondan baktığımda sinir oluyorum :))

5
Golf IV / araç içeri hava alıyor gibi ses geliyor.
« : 06 Ekim 2010, 08:45:54 »
Selam Arkadaşlar,

Ya benim düldül, 90 la falan giderken içeriye sanki hava giriyomuş gibi ses yapıyor. Bir kaç gündür farkediyorum ve çok sinirimi bozuyor. Sanırım kapı fitillerinden ama telafisi var mı bilmiyorum :(( aracım  135binde

6
Arkadaşlar dün sabah evime gönderilen ceza tutanağına göre boluya 26. km kala otobanda radara yakalanmışım. 170 km/h ile.. 270 TL cik ceza...  Sürat felaket derlerdi de şimdi anladım :))  Acımı paylaşmak istedim...

7
Golf IV / Arabam Sesli Çalışıyor
« : 26 Haziran 2010, 09:50:54 »
Merhaba Golfçü Dostlarım,

Aracamı alalı bir ay oldu. Aldığımda tüm bakımları ve baskı balatayı değiştirdim. Ancak son on beş gündür arabamın sesi biraz tuhaflaştı. Özellikle ilk çalıştığındaki beş dakika motor hırıltılı bir ses çıkarıyor.(sanki dizel gibi)  Ondan sonra ses azalsa da düşük süratlerde, motorun sesini öncesine nazaran daha fazla duyuyorum. Sizce bunun sebebi ne olabilir? Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...

8
Golf IV / ÖN KAPUT DEĞİŞMESİ SORUN OLUR MU?
« : 12 Nisan 2010, 15:01:40 »
Merhaba Arkadaşlar, aranıza yeni katıldım :)
Aylardır golf arıyorum, ilk arabam olacak inşallah :) Dün bir tane buldum 2001 Model Comf. Ancak arabanın ön kaputu değişmiş ve sol kapı ve çamurlukda boya var. Babam kaportacı :) aracı beğendi ama ön kaputun değişmiş olması bize ne kadar sorun yaratır? Özellikle satarken sıkıntı çıkartır mı? Motor içinde hiç bir sorun yok? yorum ve tavsiyelerinizi rica ederim..

Sayfa: [1]