İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - unalharun

Sayfa: [1]
1
Golf II / Mercek Far
« : 18 Ocak 2011, 01:33:59 »
Arkadaşlar bizim araçlara mercek far uygulaması hakkında bilgisi olan var mı ? piyasadaki mercekleri kendimiz montaj yapabilir miyiz ?

2
Golf II / Satılık, Takaslı, bilgi verirseniz sevinirim
« : 11 Ocak 2011, 21:36:36 »
Merhaba Arkadaşlar,

Mk2 Golf 1.6cl sahibiyim, aracımı satıp üzerine 1.000 - 1.500-tl ekleyip model ve performans yükseltmek istiyorum, ayrıca aile arabasıda olması gerekiyor, bana tavsiye edebileceğiniz araçlar var ise önerilerinizi yazarsanız sevinirim. Golf 3 ler hakkında'da pek bir bilgim yok, mk3 tavsiye edermisiniz.

Aracım için tıklayın.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-golf-cok-temiz-golf-2-lpg-li-orjinal-muayyer/detay


teşekkürler.

3
Golf II / Conta Yaktım
« : 01 Ekim 2010, 02:43:06 »
Düz Sakarya'dan İzmit'e gittim geldim, hararette hiç problem yoktu ve şehir içine bile girmedim. Sakarya'ya geldiğimde hararet göstergeis normali fakat, triger kayışının arkasından sanki manifold üzerine yağ damlıyormuş gibi duman atmaya başladı, üst conta hafif yağ kaçırıyordu, ondandır diye tahmin ettim. sabah arabayı çalıştırdım 2 dk sonra lpg beyni dondu, su ekledim benzinle zar zor ısıttım beyni, yarım saat sonra kontrol edeyim dedim, arabada 2 litre su eksiltmiş, sonra ustaya gittim, tabi acı gerçek conta yanmış. hararet normalken conta yakması neden kaynaklanır acaba? termostatın açmadığınıda farketmedim, açmasa hararet göstergesi hayli aşağılara inmesi gerekirdi diye düşünüyorum.

4
Golf II / Cam Kenar Çıtalsı MK2
« : 13 Eylül 2010, 22:13:22 »
Arkadaşlar cam kenar çıtalarımda deformeler var, buna nasıl bir çözüm önerirsiniz?

5
Golf II / En İyi Yol, Bildiğin Yol. :)
« : 30 Ağustos 2010, 03:26:08 »
9 Ay önce aldıiğım 89 MK2'mi ilk zamanlarda beğenmiştim, sonra yakıt masrafının altından kalkamadım, ilk aldığımda 250 krş yakıyordu, yok beyni değiştir, yok onu yap, bunu yap, Sakarya'da methini duyduğum bütün otogazcılara ayar için götürdüm, en iyisi 230 krş kadar düşürebildi. en sonunda kızdım, kızdım  >:( aracımı tanımış olmanın verdiği rahatlıkla kendi ayarımı kendim yaptım ve az önce 100 km yol yaptım ve soluğu petrolde aldım. depoyu doldurdum ve inanamadım 12,5 Tl lik gaz aldı. :) nemi yaptım, eve geldim, internet sitesinden satılık ilanımı kaldırdım  :sevgi: bundan sonra MK2'imle beraber daha mutluyuz  :sevgi:

6
Selamlar arkadaşlar,

Benim 1989 model, 1600cc, Lpg li bir aracım var. araç fazla seri kullanmıyorum, buna rağmen şehir içinde 10 - 11 litre lpg ile 80-90 km yol gidiyor, makine ile ayarlatıyorum, adamlar ideal ayar deyip veriyorlar ama yakıtta bi değişiklik olmuyor, mikser takılı değil, direk bakır boru ile boğazlara giriş yapılmış, bunun bukadar etkisi olurmu ? Konu hakkında bilgi verirseniz sevinirim,

Saygılar.

Sayfa: [1]