İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - golge

Sayfa: [1] 2
1
daha önce okuduğum forumdan bilgilerden hatırladığım kadarıyla bu stok ürünler tam uyumlu değil, yapıştırmalı, problemli falan demişlerdi. acaba deneyen var mı?

ürün bu http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-vw-golf-4-arac-serisi-krom-kadran-cerceve-halka-seti-82810383/detay

2
Golf IV / Alma dedim aldı
« : 11 Eylül 2011, 00:54:01 »
arkadaşa o kadar alma dedim. 2001 üstü alalım dedim aldı artık. iş işten geçti. bi süre binecekmiş.

nasıl güzelleştirebiliriz arkadaşlar neler yapılabilir
mesela şu kocaman spoileri çıkarttırcam bunu sökmeden arabayı yanıma getirme diye tehdit bile ettim şimdiden  :bekleriz:

jantlar yeni takılmış ama bence çok ucuz gösteriyorlara arabayı

sizin fikirleriniz de almak isterim.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-otomatik-vites-muhtesem-golff-57976365/detay/

3
Golf IV / hangi paspası alsam
« : 23 Haziran 2011, 01:24:13 »
arkadaşlar 2 gündür araştırıyorum paspas bulamadım doğru dürüst. hepsiburada dan bikaç tane  buldum. sizce hangisini alayım.

bu havuzlu olanı (bunu sanki bi golfte gördüm kocaman ve çok iyi kapatıyor ama emin değilim ölçüleri yazıyor yarın bakıcam) Hepsiburada.com : Akıllı AlışveriÅŸ : bilgisayar, elektronik, cep telefonu ve daha binlerce ürün Türkiye'nin en büyük online alışveriÅŸ merkezi Hepsiburada.com'da

başka bitane daha (araca özel kesim tamamen galiba bu) Hepsiburada.com : Akıllı AlışveriÅŸ : bilgisayar, elektronik, cep telefonu ve daha binlerce ürün Türkiye'nin en büyük online alışveriÅŸ merkezi Hepsiburada.com'da

bu daha bi başka Hepsiburada.com : Akıllı AlışveriÅŸ : bilgisayar, elektronik, cep telefonu ve daha binlerce ürün Türkiye'nin en büyük online alışveriÅŸ merkezi Hepsiburada.com'da

bu da araca özel başka bitane ve ilginç bişi Hepsiburada.com : Akıllı AlışveriÅŸ : bilgisayar, elektronik, cep telefonu ve daha binlerce ürün Türkiye'nin en büyük online alışveriÅŸ merkezi Hepsiburada.com'da


bu da golf 4 için modacar ın imiş Hepsiburada.com : Akıllı AlışveriÅŸ : bilgisayar, elektronik, cep telefonu ve daha binlerce ürün Türkiye'nin en büyük online alışveriÅŸ merkezi Hepsiburada.com'da

ve geldik benim en çok hoşuma gidene. bu ama bu golf plus içinmiş. golf plus ın içi bizimkiyle aynımı acaba [url]http://www.hepsiburada.com/Liste/z-tech-volkswagen-golf-plus-kaucuk-halili-araca-ozel-siyah-paspas-takimi/ProductDetails.aspx?productId=otelf12485&categoryId=20036248#Gorseller[/url%]


sizlerin bildiği başka bir yerde başka bir ürün varsa onlara da bakmak isterim. malum yaz mevsimi halı da olur aslında ne dersiniz.

4
Golf IV / Dikiz aynamın rengi atmış. yardım
« : 23 Haziran 2011, 01:04:42 »
arkadaşlar dün dikiz aynamın içindeki sıvı üstten biraz akmış sanırım ki orası normal aynalara benziyor. güneşte çok kaldı zavallı arabam. nasıl etcez bir tamir yöntemi var mı yoksa değiştirmek zorunda mıyız. yenisinin fiyatı nedir bilen, başına gelen arkadaşların görüşlerini rica ediyorum.

7
Golf IV / uzunları yakınca radyoda parazit
« : 10 Kasım 2010, 17:54:23 »
arkadaşlar araçda bixenon var uzunları açınca radyo da parazit yapıyor. özellikle de az çeken biry yerde ise. araçta jameson teyp var SD ve USB okuyuculu. Tabi mp3 çalarken böyle bi sorun yok.

8
Golf IV / kendi kendine ara gazı veriyor
« : 17 Eylül 2010, 13:20:36 »
boğaz kelebeği temizlettim bugün. birde hava filtresinden gelen hortumu değiştirdik tahliye yeri kırıldığı için. eve gelince farkettim ki araç rolantide boşta çalışırken kendi kendine çok az gaz verip düşürüyor. neden olur arkadaşlar bilen var mı?

9
Golf IV / döşemelerin orjinalini
« : 26 Ağustos 2010, 03:16:17 »
arkadaşlar aracım comfortline. döşemeleri kadife gibi olanlardan bilirsiniz. siyah renk. gezmediğim yer kalmadı bulamadım orjinal kumaşından. servis tüm kumaşın almanyadan geleceğini ve fiyatının 2500 lira olduğunu söyledi. ne yapıcam ya. sigara yanıklarından hiç hoşnut değilim. iç görüntüyü çok bozuyor. bildiğiniz bir yerde bu kumaştan bulmak mümkün mü?

koltuklar bunun aynısı. keşke benimki de bu kadar temiz olsa nerdee. kullana kullana içinde sigara içe içe berbat oldu işte.


10
Golf IV / STOP - Kühlmittel Prüfen. Betriebs Anleitung
« : 12 Ağustos 2010, 21:59:40 »
Aracım ayda yada birbuçuk ayda bir su esiyor ve bunu yazıyor. geçen ay eklemiştim yine şimdi aracı çalıştırdım yazdı baktım su eksilmiş yine. neden kaynaklanabilir. en kötü senaryo ne olabilir arkadaşlar. başına gelen varsa tecrubelerini paylaşabilir mi? o zaman yağa karıştırıyor olabilir mi diye sormuştum servise imkansız demişlerdi.

11
Golf IV / bunu alsam olur mu (vites topuzu)
« : 16 Temmuz 2010, 11:56:33 »
arkadaşlar vies topuzunun üstündeki krom çerçeve azcık silinmişti ben de krom sıyrılır bişeyse temizlerim komple diye smktüm sonra da tamamen kırdım çok kötü oldu yapıştırayım derken de yapıştırıcı mahvetti üstündeki yazıyı. yani sizin anlayacağınız topuzun en üstündeki vitesler yazılı yer yok.

sonra netten bunu buldum.
http://www.parcatreni.com/index.php?p=show&pid=23944&k_id=4751&kn=%DD%E7+Aksam

 alsam mı arkadaşlar ne dersiniz. üstündeki orjinalin birebir aynısı gibi sanki. özel servise gittim 65 lira yan sanayi 115 lira orjinal dediler. bi yeni polonun vardı 40 liraya takalım dediler istemedim. bu da zaten 40 lira.


ha

bi de 135 liraya bunlardan var bence güzeller

12
Golf IV / bunun ne olduğunu bilen var mı?
« : 16 Temmuz 2010, 08:18:07 »
VW golf 4 1.6 8v sr motor 276 dereceli perforsman için egzantrik sahibinden.com'da


yakıt tasarrufundan ödün vermeden 20 beygir fazladan güç mü yapıyo :p

olabilir mi böyle bişey?

13
Golf IV / biraz zorlayınca
« : 15 Temmuz 2010, 01:52:09 »
arkadaşlar biyere parketmiştim lastikler çok çukura düşmüş geri çıkmadı araç gaza o kadar basıyorum yine bayılıyor. derken çok az ileri salıp hızla kaptırarak çıkabildim zorla. ne oldu bilmiyorum frene de basmadım ama bi koku geldi yanık gibi sanki. bilmiyorum gece vakti kafama takıldı. baskı balatadan gelmiş olabilir mi o koku acaba? öyleyse yakında değişmesi gerekir mi?

14
Golf IV / R Direksiyon
« : 25 Haziran 2010, 13:24:34 »
Güzel olmaz mıydı arkadaşlar? yakışmaz mı?


volkswagen-scirocco-golf-r-spor-direksiyon

Sayfa: [1] 2