İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - Kanun

Sayfa: [1]
1
Bora / Battım Sanzıman gitti.!!!
« : 04 Şubat 2010, 01:48:59 »
2001 model bora sahibiyim.kırmızı ışıkta dururken birden arabadan sesler geldi ve araba ileri gitmedi.geri gidiyordu sadece...Kurtarıcıyla çektirdik.100 lira öyle gitti.
Dahası da var aracın difransiyel dökumunde 15 cm çapında kırık var ve şanzıman değişecek komple.nasıl olurda Vw gibi bir arabanın durduk yerde çelik Dokumu
kırılır araştırayım derken .yabancı sitelerde sunu okuduk ve çevirdik.66 milden sonra boralarda şanzıman kitlenmesi yaşanıyormuş.ve araba hareket etmiyormuş.
Benim başıma gelen olay yani.benim aracımda 126.000 de . Ara sıra 2 ve 4 viteste cırtlama yapıyordu.Şimdi Ankarada çıkma şanzıman arayacağız. Sizce nerelerde olur, fiyatı nedir aşağı yukarı,acaba eski düzenini tutar mı.Bilen varsa yardımcı olsun. aracınızda viteslerde cirtlama varsa ihmal etmeyin.ve 120.000 geçtikten sonra ı aracınızda küçücuk ses duysanız baktırın.Umarım ucuz ve sağlam yoldan hallederiz.Yardımlarınızı bekliyorum.

Sayfa: [1]