İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - redmonster

Sayfa: [1]
1
Golf II / aracımı sattım ..
« : 29 Kasım 2012, 16:49:23 »
Arkadaşlar 34 GTD 95 plakalı aracımı dün yalovadan gelen bir arkadaşa sattım... Güle güle kullanır inşallah.. Bu arada plakasını 77 ye çevirdiler yani şuan 34 GTD 95 plakası boşta belki ugraşıp almak isteyen olabilir meraklısı olabilir bilginiz olsun :)

2
Golf II / 1. vites sorunu
« : 07 Ekim 2012, 10:26:56 »
arkadaşlar dün sabah arabaya bindimki 1. vitese geçmiyor araba aslında geçiyorda bastırıp hafif çekerek geçirebildim ancak geri vitese geçirmek için az daha çekmek gerekiyor.. yani bastırmak zorunda kalıp geri vitese geçirecekmiş gibi çekip ama hafif çekip 1 e takabiliyorum.. öncesinde böyle bi sorun yoktu .. daha önce başına geçen yada tecrübesi olan arkadaş varsa yardımcı olursa sevinirim teşekkürler...

3
arkadaşlar benim golf 2 nin yaklaşık 1 aydır bir sorunu var sabahları çalıştırırken kızdırma bujisinin ışığı normal yanıyor ve marşa basınca çalışıyor ama sonrasında gün içinde motor soğukken sıcakken hiç fark etmez hiç bir zaman kızdırma ışığı yanmıyor ve araç geç çalışıyo ne yaptıysam ne ettiysem düzelmedi kızdırma rolesini orjinal alman malı ile değiştirdim.. motor bölümündeki sıcaklık degerini ölçen hareret müşürü gibi müşürü degiştirdim.. olmadı dün bindim arabaya gittim adapazarındaki ünlü ustaya ( salkım pompa ) komple bakım yaptırdım enjektör memelerini falan sıfır değiştirip avansını falan ayarlatıp  kızdırma bujileriin değiştirip v.s bütün bakımlarını yaptım.. yinede olmadı.. sigorta kutusunu komple söktüm içi sıfır kadar temiz hiç bi oksit bozukluk kopma v.s hiç bişey yok.. deli olucam bu kızdırma ışığında kablo falan kopuk olsa sabah çok soğukken niye çalışıyo madem çalışıyo gün içersinde niye hiç yanmıyo yanmayıncada haliyle araç çok geç çalışıyor. varmı bu konu hakkında bi fikri olan yaşamış tecrübesi olan arkadaşlar.. yardımcı olursanız sevinirim..

4
Golf II / golf 2 sağ aks
« : 15 Mayıs 2012, 20:29:30 »
arkadaşlar bana golf 2 sağ aks lazım sanırım ufak bi eğilme olmuş düzeltebiliriz dediler ama yenisini almayı düşünüyorum fiyat olarak bilgisi olan var mı ? yada elinde çıkma aks olan ?

5
Satılık / satılık klimalı Golf Mk 2
« : 08 Nisan 2012, 09:31:39 »
bu zamana kadar titizlikle korunmuş ve benimde çok özen gösterdiğim aracımı golf 4 almak için satıyorum. degerini bilecek bi arkadaşa gitmesini isterim..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-klimali-hidrolik-direksiyon-turbodiesel-orjinal-golf-2-80505544/detay/

6
Golf II / cam kızak- kriko markası
« : 17 Aralık 2011, 18:04:40 »
arkadaşlar oto mekanikten benim golf 2 nin arka cam krikosu kopmuştu yenisini aldım topran değilde mechanex diye bi marka verdi orjinal alman diyor böyle bi alman markası var mı konu hakkında bilgisi olan varsa cevap verirse sevinrim eger ki beni kandırmış ise aynen geri götürürüm..

7
Otomobilim / 34 GTD 95 ( Redmonster)
« : 02 Haziran 2011, 22:28:15 »
selam arkadaşlar benim golf 2 gtd aracın enjektörler sıfır ve pompa sıfır tamir takımı bakımı yapılıp makinada ayarlanmasına ragmen siyah duman atıyor gaz basınca yolda yani aynaya gözümü atınca resmen siyah dumanı görüyorum.. bu normalmidir sizin araçlarda öylemi  değilse sorun ne olabilir ?

8
Golf I / golf ler hakkında bilginize ihtiyacım var..
« : 25 Nisan 2010, 20:43:20 »
mrhb arkadaşlar bu golflerin 80 öncesi olan dizelleri 1.5 ve 4 vites 80 sonrasındakilerin hepsi 1.6 ve 5 ileri vites mi yoksa 1.6 olupta 4 vites olanı varmıdır veya 80 sonrasıda 4 ileri ve 1.5 dizel çıkmışmıdır.. 81 model bi golf ile ilgileniyorumda araç 1.6 dizel diyor ama 4 ileri vites orjinal böyle çıkan varmıdır ?

9
Golf I / Nihayet aracımı aldım :) resimler..
« : 18 Mart 2010, 16:43:32 »
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım  adım Yavuz. siz beni tanımıyor olsanızda ben bi çoğunuzu yazılarından tanıyorum artık :)  ilk kez yazıyor olmama ragmen yaklaşır 1 yıldır takip ederim forumdaki yazıları  ve yardımlaşmaları gerçekten okurken içtenliğinizi fark etmemek mümkün değil. Herkes birbirine yardım etmek için yarışıyor çok güzel bi ortam.. Bizim istanbulda Ağır vasıta ( tır kamyon otobüs v.s ) fren sistemleri üzerine servisimiz var yani sanayide büyüdüm.. Yaklaşık 2 yıldır bende bu Mk 1 hastalığına yakalandım :) ve artık birtane almaya karar verdim araştırıyorum.. Hepinizi bu konuda benden yardımlarını esirgemeyeceğini umuyorum ...    ve şu linkteki araç üzerinde yoğunlaşıyorum Dizel olması şart benim için ..fikirleriniz benim için çok degerli şimdiden teşekkür ederim..

Volkswagen > Golf > 1.6 CL > EKONOMÄ°K  GOLF ARAYANLARA #22884881 - sahibinden.com

Sayfa: [1]