İletileri Göster

Bu özellik size üyenin attığı tüm iletileri gösterme olanağı sağlayacaktır . Not sadece size izin verilen bölümlerdeki iletilerini görebilirsiniz


Konular - High Voltage

Sayfa: [1]
1
Polo 6K (Classic) / Araçlarınızın Altına Dikkat
« : 09 Ekim 2009, 23:27:47 »
  Arkadaşlar ufak bir uyarı: 99 Polo Classic aracımın plastik yada fiber olan karter muhafazasını Eskişehir'de yetkili servise (GÜÇLÜ) sordum, fiyat içler acısı::: 592 TL.

  Lütfen araçlarınızın altını biryere vurmayın, Lütfen dikkat!!!!!

2
Polo 6K (Classic) / Eskişehir'den Selamlar...
« : 13 Eylül 2009, 21:35:38 »
   Arkadaşlar herkese merhaba.Sitenizi uzun süredir takip ediyorum ancak üye olabildim.Çünkü vardiyalı çalışıyorum, bunun için önce beni affedin.
   Öncelikle forumunuzdan gerçekten cok yararlandım, tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum.
   Bende 1999 model VW POLO CLASSIC Comfortline var.Renk kırmızı.Aracımı seviyorum ve arabalarla uğraşmayı seviyorum.
Elimden geldiği kadar arabama birşeyler yapmaya çalıştım:
   Öncelikle far ampullerimi NIGHT BRAKER ile değiştirdim.İnanın sonuç çok iyiydi zira Eskişehir'e yaklaşık 80 km uzaklıkta yaşıyorum, gidiş gelişlerde sıkıntısını yaşıyordum ama artık rahatım.
   Sonra park ampullerimi beyaz yaptım  çünkü gündüzde farımı açıyorum.Böylece daha kolay görüleceğimi düşünüyorum.Ancak gece resimleri daha çekmedim, ilk fırsatta çekip ekliyeceğim.
   Sırada aracın içi var: (tabi bu arada aracı alalı 1 yıla yakın bir zaman geçti,aldıktan hemen sonra bakımlarını yaptırdım)İç aydınlatmaları beyaz led yaptım ama şunu söylemeliyim aracın arka koltuk aydınlatması çok zayıf, buna bir çözüm arıyorum.Sonra koltuklara kılıf aldım:




Sayfa: [1]